USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Дівчата, які випали з 7 поверху в Луцьку, – сестри

8 Січня 2020 17:24
Одна з дівчат, які випали з вікна у Луцьку, з села Лище Луцького району, інша – з Вінницької області. Обом дівчатам – по 15 років.

Як повідомив власкор Інформаційному агентству Волинські Новини з місця події, дівчата – двоюрідні сестри.

Як повідомлялося, у Луцьку з 7 поверху багатоповерхівки на вулиці Конякіна випали дві дівчини. Одна загинула на місці, інша – в реанімації.

Своє чергою, у пресслужбі волинської поліції повідомили, що квартира, де сталась трагедія, була замкнена зсередини. На місці працює слідчо-оперативна група. Після проведення першочергових слідчих дій буде надана правова кваліфікація, відомості будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Наразі невідомо, що стало причиною трагедії.

Поліція наразі не підтверджує інформацію про те , що дівчата грали у гру «Синій кит», що могло стати ймовірною причиною самогубства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ігор Показати IP 8 Січня 2020 22:15
квартира якраз таки була незамкнена, і наші недокопи навіть недодумались біля дверей в квартиру наряд відразу поставити, а вдруг там якісь пальчикі чужі, саме легче на несчасний випадок спихнути

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus