USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До пологового будинку на Волині вдерлися розбійники

9 Жовтня 2013 12:26
Працівники адміністративного корпусу пологового будинку Ковельського МТМО прийшли на роботу і побачили жахливу картину: двері десь у два десятки кабінетів вибиті, або зламані невстановленим предметом, а на підлозі розкидані документи, - інформує ПроКовель.
Зі слів медиків, ймовірно, розбійників не цікавили цінні речі та комп’ютери, оскільки все це «добро» залишилося на місцях. Адміністрація негайно зателефонували до міліції і повідомила про злочин. На місце події виїхала оперативно-слідча група Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ в області.
Уже встановили, що невідомі вдерлися в приміщення у ніч з неділі на понеділок, з 6 на 7 жовтня. Відкрили кримінальне провадження по справі та встановлюється сума збитків, завданих медичній установі.
До слова, протягом останніх кількох років злодії вже не вперше вдираються на територію медичних закладів Ковеля. Так, міліція неодноразово виїжджала на виклик у поліклінічне відділення для дорослих, що на вулиці Театральній. Після стількох візитів непроханих гостей, адміністрація МТМО таки попіклувалася про охорону території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus