USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Дороги Волині від снігу чистить військова техніка

17 Грудня 2012 09:31
До розчищення волинських доріг долучаються і військові.

Про це повідомляють у медіа-центрі МО України.

Унаслідок складної метеоситуації, яка склалася за останню добу в західних областях України, через налипання мокрого снігу й ожеледиці утворилися снігові затори на дорогах та ускладнено рух автомобільного транспорту у Волинській, Чернівецькій, Львівській, Івано-франківській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Збройні Сили України відразу включилися в роботу щодо надання допомоги місцевим органам державної влади у розчищенні доріг та розблокуванні снігових заторів.

Зокрема, для розчищення магістральних автошляхів у Горохівському районі Волинської області, командуванням 51 окремої механізованої бригади 13 армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України було направлено дві одиниці спеціальної важкої інженерної техніки.

«Відповідно до розпорядження вищого керівництва військовою частиною виділено шляхопрокладач БАТ-2 та важкий колісний тягач МАЗ. Обидві машини призначені для роботи у бойових умовах. Тому снігові замети для них не перепона. Один лише БАТ-2, створений на шасі гусеничного багатоцільового тягача, може за одну годину розчистити до 15 кілометрів шляхів. До того ж, з технікою вирушили підготовлені для подібної екстремальної роботи екіпажі», – повідомив заступник командира 51-ї окремої механізованої бригади з виховної роботи підполковник Іван Підопригора.
«До ліквідації наслідків погодних умов уже залучено 350 військовослужбовців та 30 одиниць важкої інженерної техніки Збройних Сил України. Ще 20 одиниць військової техніки знаходяться у резерві та, за потреби, готові негайно вийти на підсилення», – повідомив Міністр оборони України Дмитро Саламатін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
7 Показати IP 17 Грудня 2012 11:31
Військові чистять дороги, а дорожники косять бабло.
Лучанка Показати IP 17 Грудня 2012 13:29
Всіх дорожників на чолі з паном Романюком та його заступниками та паном Клімчуком та його заступниками після цього всього треба звільнити, нічого не роблять, хто чим "довольний"?! Він один??? Мер що робить??? Де він? Чому не мають можливості контролювати дану сферу? Чому по вулиці не розчищені? Чому страх такий робиться? Ще на Європу вони рівняються, вони собаку не в змозі гарно виховати не те,що керувати містом та людьми, а особливо областю!!! Жах!
Лучанин до Лучанка Показати IP 17 Грудня 2012 21:18
Відповідь на всі ваші питання: якщо частину бабла покласти до кишені, то більше ні на що грошей не буде. А не класти вони не вміють. Вірніше вміють - класти на всіх і все! І взагалі де поділися шнекові снігоприбиральні машини? Невже і їх на металобрухт пустили? І чому сніг не прибирають а згортають!?? Він сам по собі з вулиць нікуди не подінеться, принаймні до тепла.
Лучанка-лучанці. Показати IP 17 Грудня 2012 14:49
ТИ не лучанка, а дура настояща, яка нічого не розуміє, що таке стихія і як з нею боротися.Ти мабуть і борщу вдома чоловікові доброго не звариш, а лізеш туди, де нічого не петраєш.
Лучанка до Лучанка-лучанці. Показати IP 18 Грудня 2012 21:13
Куди мені там до тебе, нєа,не зварю...,ти шо!!!
Сонька Золотая Ручка Показати IP 17 Грудня 2012 15:08
Лучанка-лучанцi, вот ты точно дура настояща- никакой стихии нет и в помине, просто два дня снег шел, а чистить надо было с раннего утра субботы и до понедельника без перерыва, тогда не было бы проблем с передвижением. Не хотите и не умеете, засранцы.
Тетяна Показати IP 25 Січня 2013 11:45
чому в місті не посипаєте дороги, дуже слизько.у Волинській області на дорогах сплошний каток

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus