USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чи буде військова техніка на параді у Києві

4 Серпня 2015 09:15
Під час військового параду до Дня Незалежності у Києві військова техніка не використовуватиметься. Про таке в ефірі 5 каналу заявив офіцер прес-служби Генерального штабу ЗСУ Олексій Мазепа, - інформує УНІАН.

"На сьогоднішній день, дійсно, йде підготовка до параду. В умовах військової агресії проти нашої країни цей захід є необхідний. Він патріотичніший, ніж демонстративний. Це те дійство, яке повинне відбутися, щоб люди бачили, що в нас є армія, і вона вже зовсім інша. Єдине – прийняте рішення, що застосовуватись військова техніка під час параду не буде", – заявив Мазепа.

Раніше у прес-службі Національної гвардії України повідомила про підготовку до проведення параду в Києві 24 серпня.

Минулого року проведення параду на День Незалежності з залученням бронетехніки та двох тисяч військовослужбовців під час прориву російських військ на сході викликало протести та обурення в суспільстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus