USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дроворуб із ножем хотів «пояснити» свій вчинок

18 Жовтня 2013 11:40
Житель села Запруддя Камінь-Каширського району Григорій Б., вирішив дуже легким шляхом заготовити собі дров на зиму, - інформують Вісті Каменя.

Так, в обідню пору, він заїхав в ліс, де здійснюється прорубка лісу, в один із відділів Сошичненського лісництва. На той час там працювали робочі. Незважаючи на їх присутність, чоловік почав вантажити деревину породи сосна на гужеву підводу.

Люди повідомили про зухвалу поведінку працівників лісової охорони. Після прибуття правоохоронців, «дроволюб» почав скидати деревину з воза. На вимогу майстра лісу та помічника лісничого пояснити свій вчинок, Григорій, нічого не говорячи, дістав з холяви чобота ніж та погрожував представникам лісової охорони. Зрозумівши, що від біди недалеко, до того ж було видно, що Григорій перебував у стані алкогольного сп’яніння, люди повідомили про цей факт у міліцію.

Правоохоронці зреагували та прибули на місце події.
Під час допиту, правопорушник пояснив, що своїми діями він не бажав нікому завдавати шкоди, а таким чином хотів просто втекти і не нести відповідальності.
По даному факту відкрито кримінальне провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus