USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Поранив з другої спроби: деталі нападу на працівника ТЦК на Волині

21 Березня 2024 22:02
У Нововолинську зафіксували факт завдання тілесних ушкоджень шляхом нанесення ножового поранення військовослужбовцю Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП Олександру.

Про це повідомила служба зв’язків з громадськістю Волинського обласного ТЦК та СП.

21 березня близько 16 години під час уточнення обставин неприбуття за бойовою повісткою військовозобов’язаного громадянина І., групою оповіщення Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП у складі двох військовослужбовців, на одного з яких було здійснено напад із застосуванням холодної зброї (ножа) за адресою проживання громадянина І.

Встановлено, що під час розмови військових з громадянином І., останній вибіг з квартири та наніс Олександру два удари ножем, один з яких був блокований, а другий завдав суттєвої шкоди військовослужбовцю, оскільки наніс удар в область черевної порожнини.

Читати ще: На Волині чоловік вдарив ножем представника ТЦК. Оновлено

Відразу після подій військовий з попереднім діагнозом: «різана рана передньої стінки живота, проникаюча» доставлений в операційне відділення КНП «Нововолинська ЦМЛ» для надання медичної допомоги.

Працівниками Національної поліції України проводяться слідчо-оперативні дії. Внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України.

Заразом нагадуємо, що військовослужбовці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Волинської області з початку повномасштабного вторгнення і до сьогодні у своїй роботі при проведенні заходів мобілізаційної підготовки та призову діють в межах чинного законодавства та керуються Законами України «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та іншим чинним законодавством.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 21 Березня 2024 23:08
Перший дзвіночок?
Анонім Показати IP 22 Березня 2024 01:26
Героям слава, пішло діло в тцк
Поїхали!! Показати IP 22 Березня 2024 01:46
Йіііііхаааа!!
Анонім Показати IP 22 Березня 2024 06:58
Люди не хочуть іти воювати за олігархічно кланову систему.. Під час війни рівень корупції тільки виріс.
ігор Показати IP 22 Березня 2024 14:33
ТЦКашники ще проплачені, які зажрались та знущаються з людей користуючись безкарністю, правильна зробив, а то в них одна відповідь на їх злочини.( Внутрішнім розслідування порушень не виявлено)
125 до ігор Показати IP 22 Березня 2024 21:21
проблема не в тцк а в пукіні, якій розв'язав цю війну, а ще в орках, які лізуть на нашу землю, а тепер ще в таких "ігорях", які підбурюють народ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus