USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ДТП на Рівненщині. Серед загиблих - хлопці з Луцька

13 Лютого 2014 09:59
Мікроавтобус повен молодих хлопців та дівчат лоб в лоб зіштовхнувся з вантажівкою 12 лютого вранці неподалік Дубна на Рівненщині, - повідомляє «Четверта влада».

Водій «Рено-Трафіку», який з Бродів віз молоду компанію до Луцька зіштовхнувся з вантажівкою «Мерседес-Атего». Аварія забрала життя водія мікроавтобуса та трьох його пасажирів. Ще п’ятьох постраждалих госпіталізували до лікарні.

Судячи з попередніх даних, водій автомобіля «Рено», рухаючись зі сторони міста Львів, виїхав з невідомих причин на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення з автомобілем «Мерседес», який рухався в зворотньому напрямку, - розповідає командир Роти ДПС ДАІ Олег Ющук.

Під приміщенням та всередині Дубенської центральної районної лікарні – родичі та близькі постраждалих. Всіх подробиць ДТП вони й самі не знають, так само багато хто з них не знає, чому хлопці з Луцька були в Бродах.

- Там є і з Луцька, і з Бродів. Дівчата з Бродів, - каже мати одного з постраждалих Руслана. - Одна з Бродів зразу загинула дівчина, а друга вроді після операції казали, що померла. Одна вагітна була дівчина. Одному хлопцю день народження сьогодні мало бути 22 роки. На смерть.

- А вони знайомі були між собою?
- Так знайомі. Не знаю тільки, звідки бус взявся.

У лікарні підтверджують, що одна з постраждалих, яку госпіталізували вранці, померла. Стан інших п’ятьох оцінюють як важкий. Серед тих – хто в лікарні - одна жінка, згідно з інформацією лікарів, 1994 року народження, та четверо чоловіків.

- В нашому закладі знаходяться 5 постраждалих в ДТП. Стан одного з них – середньої важкості, інших – важкий, - каже заступник головного лікаря по медичній частині Дубенської ЦРЛ Микола Міхневич. - Травматичний шок, політравми, множинні ушкодження кісток і таке інше.

Як повідомляють в міліції, через порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть людей, відкрито кримінальне провадження.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Наталія Показати IP 13 Лютого 2014 10:03
Боже як шкода.. Співчуваю рідним і близьким Коли вже не буде аварій і не буде забирати життя така смерть
тверезий до Наталія Показати IP 13 Лютого 2014 22:01
Тоді коли водіїї по буквах вивчать правила дорожнього руху і будуть їх дотрммуватись....задайте собі запитання чому в європі у 7 разів менше аварій із смертельнми наслідками ? З.І. Погані дороги - це раз, а по друге :Кожного дня їзжу за кермом в основному по місту....бажаючих "проскочити" ну дуже багато, а багато хто, особливо на недешевих авто в одному місці бачили ці правила дорожнього руху...і ДПС разом з ними
С.К. Показати IP 13 Лютого 2014 10:26
Земля пухом.... Жизнь не предсказуема и скоротечна. Молодежь погибает, и так глупо... Соболезную...
гОСТЬ Показати IP 13 Лютого 2014 10:49
ЯКИЙ ЖАХ.ЩО Ж ЦЕ РОБТЬСЯ НА СВІТІ ГОСПОДИ БЕРЕЖИ КОЖНУ ЛЮДИНУ.ЧОМУ ТАК,ТАКІ МОЛОДІ І ВАГІТНА ОДНА БУЛА.КУДИ ЇХАЛИ, ЧОГО? КРАЩЕ Б ТАКОЇ ПОГОДИД\ ДОМА СИДІТИ
Маша Показати IP 13 Лютого 2014 12:08
якщо смерть кличе то вдома не всидеш. І то вдома вмреш на все Божа воля.. співчуваю спаси усіх Господи
Олександр Показати IP 13 Лютого 2014 12:23
Дуже співчуваю близьким...
лучанин Показати IP 13 Лютого 2014 13:20
Шкода людей.
Mirabel Показати IP 14 Лютого 2014 11:37
Бажаю Вам ніколи не бачити того, що я сьогодні вночі побачила у холодній домовині......Земля тобі ПУХОМ....Ванічка.......і з Днем Народження........
Банк "ХРЕЩАТИК" Показати IP 14 Лютого 2014 16:06
Оксаночко! Сумуємо з тобою!
гонщик Показати IP 15 Лютого 2014 09:13
больше автомобилей хороших и разных!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus