USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вантажівка насмерть збила пішохода

5 Лютого 2016 10:50
Учора, 4 лютого, ввечері близько 20 години на вулиці Першотравневій в селі Копачівка Рожищенського району вантажний автомобіль «Volvo FH 42T» з напівпричепом SCHMITZ SPR 24 скоїв наїзд на пішохода. Жінка загинула на місці ДТП.

Про це повідомили у секторі комунікації ГУ НП у Волинській області.

За кермом вантажного автомобіля «Volvo FH 42T» перебував 39-річний мешканець одного із сіл Вишгородського району Київської області. Водій скоїв наїзд на 50-річну місцеву жительку, яка переходила проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка загинула на місці події.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують всі обставини пригоди.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
?! Показати IP 5 Лютого 2016 14:15
Ото певне баба вийшла і подумала- я на переході.а він нехай тормозить як хоче, а те що це багатотонник в якого тормозний шлях добрий десяток метрів то не подумала, і певно таки вийшла перед самим авто , вонаж пішохід який завше правий.....
старец до ?! Показати IP 10 Лютого 2016 22:10
ты д*бил, в правилах про переход должен думать водитель а не пешеход, а "баба" так обращайся к своей жене или матери
Люда Показати IP 7 Лютого 2016 18:40
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus