USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

ДТП у Княгининку: легковик влетів у фуру, є постраждалі

24 Травня 2019 20:33
Дорожньо-транспортна пригода за участі двох автівок − легковика «ЗАЗ Таврія» та фури Mercedes-Benz, сталася у селі Княгининок увечері 24 травня.

Про це виданню Під Прицілом повідомляють очевидці події.

З їхніх слів, за кермом легковика знаходилась жінка, яка не надала переваги в русі вантажівці, внаслідок чого і сталось зіткнення.

Жінка-водій отримала травми голови, була кровотеча, постраждала знаходиться у шоковому стані. Медики «швидкої» надавали першу допомогу травмованій.

Водій вантажівки намагався уникнути зіткнення, та на жаль, не вдалося. Гальмівний шлях фури склав близько 50 метрів.

Автомобіль «ЗАЗ Таврія» вщент розбитий та ремонту не підлягає.

Один зі свідків, котрий їхав на цій ділянці траси у момент зіткнення, передав водію вантажівки запис з відеореєстратора, де чітко видно, що водійка легковика раптово виїхала на головну дорогу, чим спричинила аварію.

На місці події працює «швидка». Станом на 19:50 на місці пригоди поліції не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus