USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

ДТП у Луцьку: п'яний водій уявив, що він на БТР

28 Лютого 2014 10:13
Ймовірно п'яний водій в'їхав на бровку висотою з півметра. Там автівка і лишилася. Інцидент трапився вчора, 27 лютого, по проспекту Перемоги. Порушником спочатку зайнялися автомайданівці. А потім приїхали й ДАІшники.

«П'яний "в зюзю" водій ГАЗелі, певно, думав, що він керує БТРом. І спробував переїхати бровку на початку мосту. А вона - висотою з півметра. Відповідно, авто лягло на бровку "пузом", а точніше - газовим метановим балоном. Хлопці з Автомайдану, які й побачили цей "пам'ятник" на тротуарі, з усіх сил, але максимально толерантно, намагалися не відпустити п'яненького з місця події до приїзду ДПС», - пише на луцькій дошці користувач fedot.

На жаль, з його слів, по факту, екіпаж ДПС не зміг пред'явити жодних звинувачень чоловікові, оскільки неможливо було довести, що саме він і є водієм. Автомайданівці, мовляв, помітили лише те, що він похапцем зачиняв на ключ двері авто.

Ключі, до речі, примудрився заховати в стовпчик огорожі дитячого майданчику. Їх знайшли і витягнули з більш як метрової труби. «Метановий балон - не жарти. Було викликано МНС. Приїхали хлопці на УАЗику, почесали голови і за надцять хвилин з'явився Урал. Застосувавши пневматичні подушки, купу дерев'яних підкладок, трос, лебідку, перекривши Перемоги і силами перехожих, автомайданівців, МНСників, ППСників (тако чоловік зо 15), ГАЗель було знято з бордюра. П.С. Не їздіть в нетверезому вигляді, то приносить купу проблем», - резюмує fedot.

Коментарі міліції згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отакіпироги Показати IP 28 Лютого 2014 11:32
Ще один протаранив цільце біля "Проміня", а ще один біля "Варшавського" ринку прикинувся пасажиром.
Жах Показати IP 28 Лютого 2014 13:04
В таких треба відразу відбирати права на 50 років, щоб він боявся і всім казав, що з ним може бути

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus