USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

ДТП у Луцьку: збили дитину. ОНОВЛЕНО

16 Лютого 2016 18:34
ДТП трапилася у Луцьку на вулиці Кравчука біля піцерії "Сан Ремо". ДТП здійснив автомобіль "Ланос" сірого кольору. У ДТП постраждала дитина. Про це інформує ВолиньPost.

Як коментує офіцер поліції на місці пригоди, хлопчик, років десяти з дідусем переходили дорогу і впустивши руку дідуся вибіг на проїжджу частину прямо під колеса "Ланоса".

Швидкість автівки була невеликою, тому серйозних травм дитина не отримала. Наразі дитину оглядають медики на факт закритих травм, а водія затримали для вияснення обставин пригоди поліцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
O_o? Показати IP 16 Лютого 2016 20:34
В таку погоду видимість для водіїв погана (навіть дуже погана). Проте деякі пішоходи думають, що їх видно за кілометр. Якщо в пості описано все вірно, то на водія грішити марно...
свідок Показати IP 16 Лютого 2016 21:14
Це трапилося не по вині водія, дитина просто почала перебігати дорогу у невстановленому місці. Видимість на той момент дійсно була дуже погана, а водій зробив усе можливе щоб уникнути аварії, дуже голосним був звук тормозів, асфальт мокрий. Батьки і рідні пильнуйте за своїми діточками і розкажіть про ПДР
місцевий Показати IP 17 Лютого 2016 09:16
Живу на Кравчука, в тому місці часто люди переходять дорогу. Водій із-за дерев міг не побачити цю дитину.
DV Показати IP 17 Лютого 2016 12:17
Слава небесам, що цього разу водій був адекватний і швидкість була невелика, а тому ніхто й не постраждав. А міг бути прибацаний дебіл, який би гнався зі швидкістю за сто і більше, як київскі дебіли, яких з піною з рота, соплями і нюнями вже котрий день частина громадян активно захищає, от щоб тоді було з пішоходом?
Ололол до DV Показати IP 17 Лютого 2016 22:38
Мені от що цікаво: ви, деякі унікуми, реально дурні чи прикалуєтеся!? Перш за все це вина пішохода що порушив правила при перетині дороги. Можливо питання потрібно ставити не так? Не що було б з пішоходом якби водій летів. А так що якби пішохід був такий же адекватний як і цей водій, то цієї ситуації взагалі не було б. Я вот під кожним дтп читаю ці коментарі і просто не вкладається в голові, скільки реально вибачте де*ілів серед людей. Та я ішов блін случайно на дорогу вийшов не побачив а той летів і бах, то шо я винуватий чи шо шо то той де*іл так летів, шо він не міг стати чи що, задовбали ті наркомани то капец просто...
Олександра Показати IP 17 Лютого 2016 22:08
На Кравчука хороша асфальтована дорога, водії їдуть швидко, пішоходи переходять не на переходах. Щастя, що дитина жива. Мого товариша теж авто збило: навпроти скверу перебігав дорогу. Результат : порвана куртка, розбитий ніс. Водії, будьте пильними!
ЯЯЯ Показати IP 17 Лютого 2016 22:16
Кожного дня їзджу цією дорогою, і що вже давно помітив, зверніть увагу на освітлення (навіть по фото це видно), де воно? І це на ділянці де пожвавленний рух автомобілів, пішоходів (велика кількість з яких діти, так як поряд декілька шкіл та дитсадків), і це на ділянці де є такі "поважні" заклади як "Базилік", "Млин", "Патіо де Фіорі", "Олімпія", "Сан-Ремо" і безліч інших, які напевно платять не малі податки, тому ця вулиця повинна "сіяти" у ввечері і не залежно від погодних умов, щоб якщо і трапляються ситуації непередбачуваного вибігання дітей на дорогу, водій міг зарання це помітити, так чому ж це не так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus