USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ДТП на Любомльщині: зіткнулося три авто. ФОТО

25 Вересня 2009 11:26
Три автомобілі зіткнулися учора на міжнародній автотрасі Київ-Варшава поблизу села Машів Любомльського району Волинської області. ДТП трапилося близько 16.45. Про це інформують «Волинські Новини».
Ще до прибуття екстрених служб очевидці події витягнули з потерпілого автомобіля «Вольскваген-гольф» дівчинку 2008 року народження та попутними машинами доставили її до центральної районної лікарні.
Як повідомили у прес-службі ГУ МНС України у Волинській області, для визволення з понівеченого автомобіля матері та батька врятованої дитини, рятувальникам довелось застосовувати гідравлічне та електричне обладнання автомобіля першої допомоги. Зрізавши частину даху, першою визволили 36-річну жінку та передали до рук медиків.
Щоб врятувати життя затиснутого між передньою панеллю та металевою стійкою 38-річного водія, рятувальники довелось розрізати автомобіль майже навпіл.
На цей час вся сім’я потерпілих перебуває в центральній районній лікарні – чоловік з діагнозом струсу головного мозку, закритою травмою живота у важкому стані знаходиться в реанімації, мати з діагнозом вивих стегна у відділенні травматології. Ще двоє учасників ДТП – водій автомобіля «Сітроен», мешканець Ковельського району та 68-річний водій автомобіля «Ніссан», мешканець Житомирської області, госпіталізації не потребували. Причини та обставини ДТП на даний час встановлює спеціальна комісія
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus