USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП на Волині: дівчина загинула, четверо - у лікарні

1 Липня 2013 16:10
Протягом вихідних у дорожньо-транспортній пригоді на території Волинської області загинула молода дівчина. Ще четверо осіб отримали тілесні ушкодження, - повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Володимир-Волинський район
30.06.2013 о другій годині ночі у селі Бегета Володимир-Волинського району 28-річний мешканець Володимира-Волинського, керуючи автомобілем «Совеаст» наїхав на пішохода – 23-річну місцеву жительку. На жаль, жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Ківерцівський район
А в Ківерцівському районі о 19:30 60-річний мешканець селища Цумань, керуючи автомобілем «Ауді», не впоравшись із керуванням, наїхав на гужову підводу під керуванням 20-річної мешканки села Дерно. Внаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована у центральну районну лікарню.

Маневицький район
У Маневицькому районі близько 01:25 на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин поблизу села Новосілки 52-річний мешканець Рівненської обасті, керуючи автомобілем «Рено трафік», зіткнувся із причіпом, який буксирував автомобіль «КамАЗ», за кермом якого перебував 52-річний житель селища Маневичі.

Унаслідок ДТП пасажири автомобіля «Рено трафік», мешканці Рівненської області, 1998 та 2001 років народження госпіталізували у Маневицьку центральну лікарню.

Шацький район
28.06.2013 о 20.20 на автодорозі Шацьк – Гряда 25-річний лучанин, керуючи автомобілем «Фольцваген-транспортер», наїхав на колесовідбійний брус. У результаті ДТП водій отримав незначні тілесні ушкодження та не госпіталізовувався.

За всіма фактами ДТП розпочали кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus