USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ДТП на Волині: водій викинув тіло під паркан. Міліція шукає Renault

9 Липня 2013 15:22
Жахлива ДТП з смертельним наслідком трапилося у Камені-Каширському. Зловмисники збили велосипедиста, однак замість допомоги, викинули тіло на той момент, очевидно, ще живого волинянина.

Як розповіла інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Камінь-Каширського РВ УМВС Валентина Тороканець, мешканця Каменя-Каширського Володимира збив, орієнтовно, автомобіль Renault Kangoo.

Однак, зловмисник замість того, щоб надати йому першу допомогу і викликати швидку, вирішили замаскувати злочин.

А саме - прибрали сліди злочину, більше того, - завантажили в авто постраждалого, якого викинули під паркан за півтора кілометра від місця ДТП, поблизу школи № 2.

У метушні невідомі залишили на місці ДТП лише черевики та велосипед Володимира.

Співмешканка велосипедиста, яка згодом проходила тією ж дорогою, побачила черевика. Зрозумівши, кому належить ця річ, повідомила міліцію.

Приблизно о четвертій ранку до правоохоронців зателефонували мешканці міста та заявили, що на вулиці Гагаріна під парканом виявили труп.

Тіло було закривавлене, з численними переломами, без ознак життя.

За попередньою інформацією дорожньо-транспортну пригоду скоїв водій автомобіля Renault Kangoo жовтого кольору.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією з приводу наявності у когось автомобіля вищевказаної марки на транзитних номерах чи взагалі щойно придбаних, незареєстрованих, автомобілів чи якоюсь іншою інформацією по даному факту, повідомити на телефонну лінію «102» або на номери мобільного телефону (096) 74-84-649, (066) 43-83-141.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ваня Показати IP 9 Липня 2013 15:57
і їх таке чекає або сім"ю їхню все спрацює. але жалко людину
тверезий Показати IP 10 Липня 2013 09:33
Я в шоці одним словом.... А викликати швидку допомогу ? Можливо і врятували б... Я впевнений що автомобіль знайдуть...але тюрма хворої людини не вилікує...
ТБ Показати IP 10 Липня 2013 19:37
шкода, що смертну кару скасували...Яким уродом треба бути, щоб ТАК вчинити??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus