USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДТП на Волині: водій загинув, пасажирку затисло металом. Фото

21 Червня 2010 13:09
Під час дорожно-транспортної пригоди на Волині пасажирка авто виявилася затиснутою у понівеченій машині.

Про це інформують у Центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області.

О 15:48 19 червня на трасі «Володимир-Волинський – Любомль» поблизу села Олеськ Любомльського району трапилася дорожньо-транспортна пригода. Керуючи автомобілем «Вольскваген-джетта», водій виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з деревом. У результаті ДТП 53-річний водій загинув на місці, а 23-річна пасажирка опинилася затиснутою на передньому сидінні понівеченого авто.

Щоб врятувати молоду жінку, за кілька хвилин до місця події прибули рятувальники СДПЧ-10 з Любомля та дві карети невідкладної медичної допомоги.

Рятувальники Сергій Домаль та Микола Дзядук на чолі з начальником варти Сергієм Кравчуком за допомогою спеціального обладнання розрізали металеві конструкції пошкодженого автомобіля, обережно дістали потерпілу й передали до рук медиків, які госпіталізували її до Любомльської центральної районної лікарні.

У 23-річної мешканки райцентру медики діагностували множинні переломи бедра та гомілки, а також черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Причини та обставини ДТП на даний час встановлює спеціальна комісія.

Рятувальники нагадують водіям про необхідність суворого дотримання правил безпеки за кермом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 21 Червня 2010 13:16
"водій виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з деревом"!!!!!!!! Перефразируя название одной книги, можно сказать:"И на встречной полосе растут деревья". Убедили, новости пишут 10-и летние дети.
Роман Показати IP 21 Червня 2010 16:42
+

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus