USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Двох лучанок задушив «домушник» із Дніпропетровська

14 Січня 2010 14:01
Сьогодні начальник обласного управління МВС Віктор Швидкий оприлюднив інформацію про резонансне вбивство 12 січня двох лучанок – 21-річної Алли та 22-річної Меланії.
 
За словами Віктора Швидкого, вбивство скоїв 35-літній рецидивіст із Дніпропетровська. Чоловіка приїхав на Волинь до жінки по переписці. Тут убивця «промишляв» грабежами. Саме цей корисливий мотив і став причиною вбивства молодих дівчат.
 
Швидкий розповів, що ввечері 12 січня злочинець побачив, що одна з дівчат сама вдома, і вирішив пограбувати її. Проте дівчина відмовилася віддавати гроші. За це її й задушили.
 
Опісля цього на квартиру, де скоїли злочин, повернулася співмешканка вбитої. Вона також підпала під гарячу руку вбивці, за що й поплатилася життям.
 
У цей час додому в супроводі свого хлопця поверталася третя дівчина. Вона запідозрила щось «неладне», почали вибивати двері.
Злочинець намагався втекти, але його затримав 21-річний Валентин Воробей. Також викликали працівників міліції.
 
Віктор Швидкий гордиться молодим чоловіком, оскільки той є родичем правоохоронців. Хлопцеві обіцяють нагороду від міністра. Також Швидкий розповів, що звертатиметься до голови ОДА, аби той також відзначив сміливця.
 
Злочинцю ж «світить» довічне ув’язнення, – пише ЗІК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Волинянка Показати IP 14 Січня 2010 14:27
Не перевелися на Волині справжні мужчини. Рада за них.
VSC Показати IP 14 Січня 2010 15:49
У вас бардак с терминологией. Домушник не пойдет на разбой. Лучше напишите - мокрушник.
VSC Показати IP 15 Січня 2010 10:46
Еще не убрали ДОМУШНИК???? Домушник - это вор, который проникает в квартиру без свидетелей, со взломом дверей, путем подбора ключей, через окна и форточки. А это случай классифицируется как грабеж.
Олена Показати IP 15 Січня 2010 20:01
Спасібо герою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus