USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дитячі пустощі з вогнем знищили покрівлю хліва і три тонни сіна

2 Листопада 2009 13:49
Недільного дня волинські рятувальники двічі виїжджали на боротьбу з вогнем. Про це 2 листопада повідомляють «Волинські новини».
Як повідомили у ГУ УМНС України у Волинській області, у неділю, 1 листопада, у селі Шельвів Локачинського району горіла дерев’яна споруда, крита шифером. До приїзду локачинських рятувальників вогонь встиг знищити 40% покрівлі і три тонни сіна. Причиною пожежі у господарстві 52-річного місцевого мешканця стали забавки з вогнем двох місцевих школярів. Збиток від пожежі рятувальники оцінили у 2 тисячі гривень.
 
Того ж дня у Луцьку на проспекті Перемоги через коротке замикання електромережі спалахнули чотири комори в підвалі чотириповерхового житлового будинку. Вогонь пошкодив перегородки та речі домашнього вжитку, що знаходилися у цих приміщеннях. Під час гасіння пожежі МНС-ники врятували двох мешканок квартири на 1-му поверсі. Збиток, завданий «червоним півнем», оцінили у 5 тисяч гривень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Паша Показати IP 6 Листопада 2009 15:46
Подякуємо нашим пожежникам за проведену роботу)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus