USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Дитина, яку вдень медик визнав здоровою, вночі померла

17 Лютого 2011 11:57
У селі Заставне Іваничівського району померла чотиримісячна дівчинка.
Ця дитина у сім’ї Мусіїв була четвертою. Народилася і росла цілком здоровою, пише Волинь-нова.
У понеділок її оглянула фельдшер Валентина Саюк і констатувала, що дівчинка здорова. Не надходило скарг і від батьків.
Вночі ж о 03:30 молоді батьки прокинулися і побачили, що дівчинка мертва.
Судово-медична експертиза засвідчила, що смерть дитини настала від того, що вона захлинулася їжею, яку зригнула.
Як повідомили у місцевому фельдшерсько-акушерському пункті, ця багатодітна сім’я близько п’яти років тому вже пережила трагедію – у них помер хлопчик-немовля.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
ТЕЖ МЕДИК Показати IP 17 Лютого 2011 13:59
До редакції: Вам більше немає на чому рейтинг зробити та підняти відвідування сайту, як знову і знову нагнітати такими заголовками невдоволення населення медиками? Тим більше, я впевнений, шо батькам загиблої дитини зовсім неприємне мусолення факту цього нещасного випадку в інтернет-газеті. Питання, яку корисну та цікаву інформацію ви намагалися донести читачам?
Лучанин до ТЕЖ МЕДИК Показати IP 17 Лютого 2011 15:02
Неприємно коли згадують медиків? А самі медики тільки і чекають хабарів як офіційних під виглядом благодійного внеску, купівлі миючих засобів на благо медичного закладу та щей в кишеню лікарю треба покласти.Про це медики ніколи не забувають нагадувати.
до лучанина до Лучанин Показати IP 17 Лютого 2011 16:39
до лучанина А вам ніколи медики не робили добра?Ви ніколи не зустрічали таких медиків ,що не вимагають грошей для себе?НЕ ВІРЮ А звичайний медик і не вимагає для закладу,це корумпована система на чолі з керівником установи,і СЕС .
Лучанин до ТЕЖ МЕДИК Показати IP 17 Лютого 2011 15:08
Неприємно коли згадують медиків? А самі медики тільки і чекають хабарів як офіційних під виглядом благодійного внеску, купівлі миючих засобів на благо медичного закладу та щей в кишеню лікарю треба покласти.Про це медики ніколи не забувають нагадувати.
Українець Показати IP 17 Лютого 2011 14:06
Заголовок і стаття,не в тин не в ворота.Примітивізм.
Мама Показати IP 17 Лютого 2011 14:09
Не знаю, наскільки цікава інформація, а от щодо корисності, то, вважаю, що так. Не зайве, думаю, нагадати мамам, у яких є малі діти, про пильність, яку бажано не втрачати і вночі. Ясно, шкода і дитину, і батьків. І мій коментар - ні в якому разі не дорікання їм, мовляв, не впильнували. Прикрий випадок та й усе. А от щодо медиків - то у попереднього коментатора-ТЕЖ МЕДИКА якась нав'язлива думка, що будь-яке згадування у ЗМІ про цю професію мусить викликати невдоволення у населення. Мені байдуже, чи підніме заголовок відвідування, чи ні. А от почитала і потрібні повчальні висновки зробила.
Exaboto Показати IP 17 Лютого 2011 14:21
+1
911911 Показати IP 17 Лютого 2011 16:32
Щиро співчуваю батькам. Аж здивована,що цього разу причина смерті не щеплення.Бо зазвичай думають,що немовлята помирають лише від щеплень.І цій здоровій дитині дійсно могли б того дня робити планову вакцинацію(згідно віку).Звичайно ,що тоді б всі ЗМІ трубили:чергова смерть від вакцинації і вже ніхто б не вказував(або просто не звертав увагу) справжню причину смерті----аспірацію.
лучанка Показати IP 17 Лютого 2011 17:16
Якщо в лікарям не дасиш хабара, то заженуть на той світ. Головне ніхто ні за що не відповідає. Зарплати маленькі - а будиночки повибудовували. За які кошти? Наприклад, колишній гол.лікар поліклініки №1 Петрук А.А., гол. лікар психлікарні - Черниш О. Вони ще й земельку під забудову без дазволу захопили,тобто, вкрали вміської громади, будучи депутатами, а потім "легалізували".
тт Показати IP 17 Лютого 2011 17:25
А чому прізвише фельдшера жирним шрифтом-вона що оглянувши дитину вчинила злочин? От писака недолугий.
Ліпінець Показати IP 17 Лютого 2011 18:15
А Черниш - голлікар псіхлікарні не тільки будинки будує круті, а й п'є - світу білого не бачить. Тижнями на роботу не являється. Кажуть, вже йому не довго на тій посаді бути...
небайдужа Показати IP 17 Лютого 2011 18:17
Схаменіться життя та здоров*я дітей повинно бути на першому місці.Геть байдужість,недбалість,та хамство з яким часто зустрічаємось. Бережіть своїх дітей і пильнуйте від байдужих і злих медиків .
іі Показати IP 17 Лютого 2011 20:00
то в чому ж вина лікаря, що такий заголовок
Свілана Показати IP 18 Лютого 2011 08:27
Знов не публікуєте не вигідних вам коментів-ганьба.
109 Показати IP 18 Лютого 2011 09:01
Читайте наступні статті: 1)Після того,як жінка удень їхала маршрутним таксі, померла від нападу іншої маршрутки ввечері. 2)Банк,в який протягом дня приносили гроші одні відвідувачі,ввечері викрали інші відвідувачі. Візьміть мене на роботу...
Блін, вапше! до 109 Показати IP 18 Лютого 2011 09:44
Зря іронізуєте по поводу статті і її назви. В ній, якраз викладено те, що спонукає замислитись: невігластво і корумпованість (в т. ч. при навчанні самих лікарів ще в інститутах), пофігізм при виконанні службових обов'язків і т.д. і т.п. А вам, дописувачам-критиканам не буває страшно ходити на прийом до лікарів, яким до одного місці ваше самопочуття і здоров'я. Серед моєї рідні і знайомих є випадки, коли від непрофесіоналізму одного лише лікаря (прізвище не називаю) загинуло двоє людей. І ця "людина" надалі продовжує нас всіх лікувати...А скільки усіляких "врачєбних ошибок"??? Прикладів десятки, сотні.... Так що, не приведи, Господи! до таких "професіоналів"
109 до Блін, вапше! Показати IP 18 Лютого 2011 13:12
Не зрозуміли ви нічого! Просто назва статті спонукує читачів самим додумати, що винен лікар. Він може і винен, але дуже вже назва обвинувачувальна. Медик винен,що визнав дитину здоровою? Ще б написали: Після огляду лікарем, дитина померла вночі. Ну дивився, ну була здорова, ну, може і не була, але написав,що була. З назвою статті тут проблема, а не в халатності лікаря чи батьків. Без суда і слідства, як то кажуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus