USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фермер-силач побив діда – в того розрив печінки

31 Липня 2011 09:55
У селі Красноволя Маневицького району на Волині місцевий фермер побив старенького односельчанина – після інциденту пенсіонер опинився в лікарні з розривом печінки.

Як повідомив у випуску новин телеканал «Аверс», 70-річний пенсіонер Степан Дроган проходив біля ферми, яку нещодавно викупив місцевий бізнесмен-спортсмен Павло Ляшенко.

Селянин придивлявся до собачої буди, котра стояла на території ферми і пустувала.

«Та будка десь рік чи два так валяється там. Я підійшов до неї. Думаю: подивлюся, якщо вона годна і йому не треба, то я запитаю його, може, віддасть», – розповів Степан Дроган.

«Я тільки нагнувся, перевернув ту будку подивитися чи не з дірками вона, чи вона ще добра та будка, як він вийшов з-за угла і мені як дав правою рукою в живіт. І я зразу впав. Не дихнути, нічого. Ще там що він угрожав, то я вже не чув», – додав він.

Потому напівпритомний чоловік прийшов додому. До ранку пенсіонеру не покращало, тому його сестра викликала швидку, яка одразу доправила потерпілого в обласну лікарню.

Обстеживши чоловіка, в лікарні прийшли до висновку, що негайно потрібно оперувати, оскільки у постраждалого серйозно ушкоджена печінка.

Операцію Степан Дроган переніс, але як вплине така травма на його подальше здоров’я, медики не беруться прогнозувати. Кажуть: роки вже не молоді, але є надія, що печінка ще відновиться.

«Це, звичайно, важка травма для такої людини. Наслідки покаже тільки час і подальша реабілітація хворого у терапевтичних відділеннях. Печінка схильна до відновлення взагалі, до регенерації», – прокоментував виконувач обов’язків завідуючого хірургічним відділенням обласної лікарні Олег Супрунець.

Сам бізнесмен свою вину не визнає. Більше того, від звинувачень у побитті він категорично відхрещується.

«Я телефонував до цього бізнесмена. Він включив дурака, як кажуть. Я такого не помню, такого не було. Я запитував навіть у дільничного, які пояснення він давав. То він сказав так, що ніби бачив, як мій тесть розвертав ту будочку, і та будочка впала на нього… Яким чином будочка могла так піднятися і професійно вдарити у сонячне сплетіння?» – дивується зять потерпілого Сергій.

Натомість виконувач обов’язків начальника Маневицього райвідділу міліції Олександр Ляшук розповів, що нині за даним фактом проводиться перевірка.

«Через чотири дні буде прийнято процесуальне рішення – чи відмовити у порушенні кримінальної справи, чи порушувати кримінальну справу», – пояснив правоохоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Самосуд Показати IP 31 Липня 2011 12:27
Бидло, а не людина! Таких всім селом треба йти і копати ногами!
Антон Показати IP 31 Липня 2011 21:28
Він скоріше сам все село ногами перекОпає, а народ буде лише скиглити і ще й вибачення у нього попросить. Такі вони - наші сміливці. Волинь - край козацький !
Олександр Показати IP 31 Липня 2011 23:46
Правильно фермер зробив. Не чого заглядати де не потрібно, і будь що красти. Вже пора забути за СССР. Де не твоє не лізь. Молодець. мало ще йому дав.
Олександр 11 Показати IP 31 Липня 2011 23:55
Фермер молодець. Не твоє не лізь
геть Показати IP 1 Серпня 2011 01:21
до Олександр 11 фермер, мабуть, обізвався! Взагалі як можна заступатись за таких людей??? Через цього силача може людина померти!
Небайдужий Показати IP 1 Серпня 2011 10:38
Ні який він не молодець. Молодий бичок і старенький дідусь. Можливо молодці і ті хто іде вдесятьох на одного і вихваляються, що вони герої. Якщо все відбувалося так як розповів дідусь то фермер максимум, що міг зробити в даній ситуації - то зробити зауваження, а далі вже залежно від обставин. А зразу і з кулаками ні хто йому права не давав.
гість Показати IP 1 Серпня 2011 12:08
на нари того фермера хто йому дав право піднімати руку на старого дідуся придурок хай піднімае на такого як сам .
гість Показати IP 1 Серпня 2011 12:15
в маневичі його хай там фермеруе собак кормить на зоні краснивільці зберіться і дайте добре щоб знав другий раз як руки розпускати до стареньких .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus