USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фірмани на Волині – небезпечні?

22 Листопада 2010 13:52
Проблемою на Волині є дотримання безпеки дорожнього руху візниками, адже лише в поточному році в області скоєно 25 дорожньо-транспортних пригод за їх участю, з них 7 ДТП з потерпілими, в яких 1 людина загинула та 8 отримали тілесні ушкодження.

Про це розповіли в УДАІ Волинської області

Протягом листопада поточного року працівниками ДАІ області було зафіксовано більш як 90 порушень ПДР візниками. Лише 21-го листопада виявлено 26 порушень, чотири з них за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Водії на Волині нарікають на підводи на дорогах, які необладнані світлоповертачами та розпізнавальними знаками, що є проблемою, особливо в темну пору доби.

Аби знизити аварійність на дорогах, й у зв’язку із зменшенням тривалості світлового дня та несприятливими погодніми умовами, Державтоінспекцієя Волині перевіряє гужовий транспорт, обладнує їх світлоповертаючими елементами, - кажуть правоохоронці.

Правила дорожнього руху містять конкретні вимоги щодо дотримання ПДР цією категорією учасників руху. Особам, що керують гужовим транспортом забороняється рухатись по автомобільних дорогах державного значення, використовувати вози не обладнані світлоповертачами, без ліхтарів у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Zheniok Показати IP 22 Листопада 2010 13:54
шо правда то правда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus