USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Фура на Волині перегородила автошлях

26 Січня 2013 11:34
Понад годину тривали аварійні роботи із відновлення руху транспорту на автотрасі між Гороховом та Іваничами, який зупинився внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Про це інформує «Волинь нова».

Біля села Пірванче Горохівського району, через яке проходить увесь транспортний потік до Іванич, Нововолинська та Володимира-Волинського, на слизькій дорозі стала поперек і повністю заблокувала проїзд великовантажна фура. На щастя, вона не перекинулася, не зіткнулася з іншим транспортним засобом і ніхто внаслідок дорожньо-транспортної пригоди не постраждав. Але зразу за фурою зупинився автобус, а невдовзі вишикувався на перекритій дорозі і ряд автівок. Проїзд відновили приблизно через годину.

Розповідаючи про цей випадок, начальник служби цивільного захисту в Горохівському районі майор Тарас Кашталян зазначив, що швидко відновити рух вдалося тільки за допомогою працівників горохівської філії ДП «Автодор». Посприяв цьому і невідомий водій потужного військового тягача, котрий теж виявився в колоні транспортних засобів, що вимушено зупинились.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Водій Показати IP 26 Січня 2013 22:55
Горохівська філія"Автодор" одна з кращих в області І стан утримання доріг, які обслуговує філія хороший. А з стихією борються цілодобово, за що їм завжди вдячні водії,які мають можливість порівняти з іншими районами, особливо на сусідній львівщині.Так держать...горохівчани.
Я до Водій Показати IP 27 Січня 2013 22:22
Ти про що говориш? Яка робота? Подивися що зараз робиться.По Горохову не можуть машини їзжити. По району, то взагалі доріг не має і ніхто зовсім їх не чистить. Прийде весна і все зійде з доріг саме разом з асфальтом. Гроші чпишуться. напевно ти товариш Тарасюка, шо так його хвалиш?
Машина Показати IP 28 Січня 2013 09:03
дорога горохівської траси просто паскудна ніхто не чистить поки їхали в суботу то 4 машини знесло з дороги.....один лід на дорозі якби хтось чистив то зовсім інший стан дороги бувби.
народ Показати IP 28 Січня 2013 12:21
дада особливо вони дуже дуже добре обслуговують дорогу луцьк-горохів-львів НА ВИЩОМУ РІВНІ! ОДНІ З НАКРАЩИХ В ОБЛАСТІ
Я Показати IP 28 Січня 2013 17:06
Сьогодні по Горохову не проїхати. Кругом одні пробки, бо фури та й інші машини не можуть їхати центральними вулицями міста. Кругом один лід та пробки. Ви давате дальше співайте оди для Тарасюка, то можливо скоріше потеплішає і все піде з водою.А в загальному, то повний п....ц!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus