USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Губернатор Волині вшанував пам'ять загиблих у аварії під Ковелем

15 Липня 2013 11:06
Із хвилини мовчання у пам'ять загиблих в аварії, що трапилася на Ковельській трасі, розпочав оперативну нараду 15 липня Борис Клімчук.
За словами губернатора, серед восьми загиблих – шість українців. Серед восьми постраждалих, які поки перебувають у Ковельській міськрайонній лікарні – сім громадян України та один громадянин Болгарії, водій. Постраждалі отримали травми середнього та тяжкого ступеня, лише одна жінка перебуває у реанімації. Їхнє лікування та харчування забезпечили за рахунок бюджетних та небюджетних коштів.
Губернатор подякував працівникам ДСНС та швидкої допомоги за оперативне реагування. За його словами, місцева система екстреної допомоги відмінно впоралася із завданням. Також губернатор подякував першим 11 добровольцям, що зголосилися здати кров для допомоги постраждалим, довівши цим, що чужої біди не буває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
запитання Показати IP 15 Липня 2013 11:21
Борисе Петровичу, СКІЛЬКИ людей МАЄ (прости мене Господи за такі слова) загинути, щоб оголосити жалобу на території області? Чи ХТОСЬ має дати Вам команду? Чому всі мовчать?
Марфа Показати IP 15 Липня 2013 11:23
Губернатор Волині-Брехун Борис Петрович! Фінансовоі допомоги на лікування ніхто не виділяв! Чоловік поховав дружину, невістка в реанімаціі-мало підстав для допомоги??? Траур потрібно було оголосити на Волині, а не на черговому зборищі...
Абориген Показати IP 15 Липня 2013 11:42
Пане губернатор,пане прокурор!Болгарська сторона яка брала участь в ДТП не признає своєї вини і кивають на тех.несправність українського автобуса.То нарешті треба розібратись коли і як проходив тех. контроль цей автобус.Чому страховка виписана на рік з грубим порушенням законодавства,відсутній протокол ОТК.
Марфа Показати IP 15 Липня 2013 12:37
Саме з несправності укр.транспорту болгарин на білоруському автобусі виіхав на зустрічну смугу в лобове зіткнення?!!!
Лікувала травмованого Показати IP 15 Липня 2013 13:22
Треба в першу чергу говорити і допомогти нашим травмованим, лікування таких травм дуже дорого. Я не проти жителів інших держав, знаю що їх держава краще дбає за своїх громадян. Може наш автобус і незовсім добрий, проте в трагедії винен закордонний транспорт. Дуже співчуваю потерпілим.
X Показати IP 15 Липня 2013 17:40
Хто його знає, що там сталось. Як розповідають, то ніби й водій болгарський був адекватний і швидкість невелика. А гулі з нагоди приїзду польського президента таки дійсно в ці дні, коли щойно сталась така трагедія, влаштовувати не потрібно було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus