USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Янукович визнав, що «швидка»-учасниця ДТП, належить ДУСі

22 Квітня 2010 10:18
Президент Віктор Янукович висловив глибокий жаль з приводу трагедії, яка сталася внаслідок зіткнення 21 квітня спецавтомобіля «швидкої допомоги», що належала Державному управлінню справами, з машиною таксі, водій якого загинув.
Про це proUA повідомила прес-служба глави держави.
У зв’язку з цим Янукович розпорядився надати їм усю необхідну допомогу.
Також президент доручив Генеральному прокурору Олександру Медведьку взяти під особистий контроль розслідування цієї справи, провести його об’єктивно і якнайсуворіше покарати винних, зауважує прес-служба.
Наразі на час проведення розслідування від виконання своїх посадових обов’язків відсторонений командир полку дорожньо-патрульної служби полковник міліції Валерій Комишний.
Нагадаємо, одразу після аварії у Міністерстві внутрішніх справ спробували спростувати інформацію про те, що машина з кортежу президента Віктора Януковича потрапила у ДТП.
Загиблий в наслідок ДТП за участі кортежу Януковича є водієм таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus