USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Ідентифікували усіх 22 загиблих у теракті в Манчестері

24 Травня 2017 17:04
У Великій Британії ідентифікували всі 22 жертви теракту в Манчестері.

Про це повідомляють у британській поліції, передає "Укрінформ".

"Тепер ми впевнені, що знаємо особи усіх людей, які, загинули в результаті атаки на Манчестер-арені", - заявили в поліції.

Правоохоронці вже зв'язалися з усіма родинами загиблих, спеціально навчені офіцери надають їм психологічну підтримку.

У поліції Манчестера також зазначили, що патологоанатомічна експертиза триватиме 4-5 днів у зв'язку з великою кількістю жертв. Після цього поліція зможе офіційно повідомити імена жертв.

Нагадаємо, увечері 22 травня в британському Манчестері після концерту стався вибух. Поліція встановила, що біля стадіону підірвався смертник і розглядає подію як терористичний акт. Згідно з останніми даними, в результаті вибуху загинули щонайменше 22 осіб і понад 50 постраждали. 12 дітей опинилися у лікарні.

ІДІЛ взяла на себе відповідальність за напад. Поліція Великобританії підозрює в скоєнні вибуху на "Манчестер Арені" місцевого жителя Салмана Абеді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus