USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Іномарка збила на переході дівчинку

1 Червня 2010 10:05
Останнього дня весни на автошляхах Волині трапилися дві дорожні пригоди, в яких постраждали люди – десятирічна дівчинка та пенсіонерка на велосипеді.

Про це інформує прес-служба обласного управління ДАІ.

31 травня близько опівдня в Ковелі легковик «Жигулі» наїхав на дівчинку. 22-річний ковельчанин Василь за кермом машини не помітив на регульованому пішохідному переході дитину і збив 10-річну Ганнусю.

Як пояснив шофер, дівчинка нібито раптово вибігла на дорогу з правої сторони у напрямку руху автомобіля. Щоправда, дитина бігла по пішохідній «зебрі».

У результаті дорожньо-транспортної пригоди школярка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували до травматологічного відділення Ковельської районної лікарні.

Того ж дня в Любомлі на перехресті іномарка «Сітроен» збила 61-річну пенсіонерку на велосипеді. За кермом легковика був 32-річний місцевий житель Андрій. Коли водій переїздив перехрестя, то не помітив на головній дорозі велосипедистку, яка мала переваги в русі.

Іномарка налетіла на велосипедистку. Наслідок аварії пенсіонерка отримала тілесні травми і госпіталізована до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 1 Червня 2010 11:16
навіть по зебрі не можна бігати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus