USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Іномарки таранять дерева, електроопори та автобус

29 Грудня 2009 11:03
На слизьких автошляхах Волині трапилося чотири автопригоди, де скалічилися четверо людей. Усі аварії сталися через невміле керування машинами, коли водії втрачають контроль на дорогах.
У понеділок близько 8-ї години вечора в Ковелі зіткнулися іномарка та автобус. 22-річний Олександр, керуючи «Ауді-80», не врахував дорожньої ситуації та на швидкості вискочив на зустрічну смугу. Тієї миті назустріч мчав автобус «ПАЗ-32054». Його водій намагався уникнути зіткнення, навіть устиг звернути на узбіччя. Однак іномарка протаранила «пазик». Через аварію водій «Ауді» та пасажир легковика з травмами госпіталізовані до районної лікарні.
У Рожищенському районі на світанку 38-річна Оксана із селища Дубище на «Славуті-ЗАЗ» не впоралася з керуванням і вилетіла з дороги. Машину понесло на узбіччя – потім у кювет. Водію не пощастило: нагодилася електроопора, в яку врізалося авто. Пасажирку «запорожця» - п’ятирічну дівчинку з травмами госпіталізували до Рожищенської лікарні.
Іще одна аварія трапилася в понеділок на автодорозі поблизу села Кременець Рожищенського району. Близько 16-ї години іномарка «Ауді-А6», за кермом якої був 37-річний ковельчанин, вилетіла на узбіччя дороги та врізалася в дерево. Інчпектори ДАІ засвідчили, що чоловік не врахував погодних умов і слизької дороги. Відтак на швидкості не впорався з керуванням автомобіля.
В результаті ДТП водій і пасажир із села Білин Ковельського району потрапили до Рожищенської райлікарні.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus