USD 40.53 40.90
  • USD 40.53 40.90
  • EUR 40.65 40.95
  • PLN 10.20 10.35

Інспектор виправної колонії носив в’язням наркотики

19 Січня 2013 12:53
Інспектора виправної колонії судитимуть за передачу наркотиків засудженим.

Про це йдеться на сайті прокуратури області.

Так, слідчий відділ прокуратури області розслідував кримінальне провадження щодо молодшого інспектора Маневицької виправної колонії №42.

Досудове слідство установило, що він, зловживаючи службовим становищем, упродовж вересня-жовтня 2012-ого року вступав у злочинну змову із засудженими, отримував від невстановлених осіб, проносив на територію забороненої зони колонії та передав засудженим психотропні речовини, наркотичні засоби та інші заборонені речі за грошову винагороду.

Службовця затримали працівниками оперативного відділу Маневицької виправної колонії №42 8 листопада 2012 року, коли проносив на територію вказаної установи засудженому амфетамін у кількості 0,0652 грама.

14 січня 2013 року прокуратурою з підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості.

Обвинувальний акт про підозру молодшого інспектора виправної колонії у незаконному придбанні, зберіганні і збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів та зловживанні службовим становищем із підписаною сторонами угодою скерували до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus