USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із травмами в лікарні: волинянин на краденому авто влетів у вантажівку

23 Березня 2020 11:16
22 березня вранці 34-річний житель Ківерцівського району незаконно заволодів автомобілем «IVECO» та скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок автопригоди викрадача транспортного засобу із тілесними ушкодженнями госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

Про це повідомили у пресслужбі волинської поліції.

Зловмисник у стані алкогольного сп’яніння вкрав авто у 61-річного жителя Ківерцівського району, який знаходився у дворі за місцем проживання потерпілого. Керуючи викраденим автомобілем у селищі Цумань він зіткнувся із вантажівкою «ГАЗ-5301», під керуванням 46-річного жителя цього ж району.

Внаслідок автопригоди постраждав викрадач транспортного засобу. Його госпіталізували у відділення травматології Луцької міської клінічної лікарні. Водій автомобіля «ГАЗ-5301» також отримав тілесні ушкодження, не госпіталізовувався.

Слідчі за цими фактами внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus