USD 39.45 39.77
  • USD 39.45 39.77
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Поцупив у товариша авто, яке потім згоріло в ДТП: волинянина судили за крадіжку ВАЗа

14 Січня 2024 18:00
У селі на Турійщині п’яний чоловік поцупив авто товариша та потрапив на ньому в ДТП, унаслідок якого машина згоріла.

За це Турійський районний суд присудив чоловіку три роки тюрми, але замінив покарання іспитовим строком.

Інцидент стався 14 жовтня 2023 року в селі Гаруша. Місцевий житель Костянтин К. того дня разом зі знайомим вживали алкогольні напої у місцевому магазині. Згодом чоловік сказав, що йде додому. Проте коли вийшов з магазину, то побачив на узбіччі ВАЗ товариша. Скориставшись тим, що власник залишив ключ у замку запалювання, обвинувачений завів авто та поїхав у сусіднє село.

Проте далеко заїхати йому не вдалося: виїхавши з села, чоловік заснув за кермом та з'їхав у кювет. Внаслідок пошкоджень авто загорілося.

Читати ще: Двічі за ніч ловили п’яним: на Волині водія, який полюбляв їздити без прав, оштрафували на 51 тисячу

Власник автівки, своєю чергою, у суді розповів, що побачив пропажу через 15 хвилин після того, як знайомий пішов додому. Згодом, знайшовши Костянтина К. біля будинку культури, він побачив червоне сяйво за селом: то горів його автомобіль. Чоловік зазначив, що претензій до обвинуваченого не має, бо той повністю відшкодував йому збитки.

Суд визнав Костянтина К. винним і призначив йому чотири роки в’язниці, але замінив покарання на три роки іспитового строку.

Олена БІДЗЮРА

*Головне фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus