USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хлопчики підірвалися на коробці з порохом

5 Березня 2010 18:51
До Нововолинської центральної міської лікарні з термічними опіками потрапили двоє хлопчиків - дев\'ятирічний Дмитро та 10-річний Владислав.     
Як стало відомо, двоє друзів бавилися поблизу свого будинку. У під\'їзді, де проживає один із них, на першому поверсі біля поштових скриньок вони знайшли картонну коробку.
«Це була заводська упаковка димного пороху, який використовують для мисливських потреб. Не думаючи про небезпеку, Владислав кинув запалений сірник», - переповіли пригоду лікарі.
Коробка, в якій, очевидно, були залишки димного пороху, вмить спалахнула. Діти не встигли відскочити – полум’я зачепило хлопців. Обоє отримали опіки.
Владислав, який постраждав більше, госпіталізований в хірургічне відділення лікарні, - пише «Волинь-нова».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Snap_x Показати IP 6 Березня 2010 00:54
Додумався хтось викинути...
spiker Показати IP 6 Березня 2010 18:18
а чого це сірники в дітей в руках???може вони ще й курять???то на майбутнє добряча наука:сірники в підлітковому віці не іграшка!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus