USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Хто винен у ДТП в Луцьку: водії розбираються

21 Вересня 2013 12:54
ДТП трапилась у Луцьку. Водії перекладають відповідальність з одного на іншого.

19-го вересня, близько третьої години дня на центральній вулиці Конякіна не розминулись два автомобілі: Peugeot Expert та KIA. В аварії, на щастя, ніхто не постраждав, однак автівки пошкодили добряче, - повідомляє ТРК «Аверс».

Водій автомобіля марки Peugeot їхав по головній дорозі вулиці Конякіна, коли із повороту з вулиці Зацепи в автівку врізалось KIA сірого кольору. Водій першого авто Сергій Ткач розповів, що правил дорожнього руху не порушував, їхав разом з дружиною додому, та ось – несподіванка: «Чоловік не пропустив, я мав перевагу, бо я їхав по центральній дорозі. І от, маєте, - я без засобів для пересування. Машина розбита, самі бачите».

ЧИТАТИ ЩЕ: БМВ З ПОЛЬСЬКИМИ НОМЕРАМИ РОЗТРОЩИВ ЖИГУЛІ У ЛУЦЬКУ. ФОТО

Водій іншого авто у цьому неприємному інциденті звинувачує вантажівку, яка стояла на узбіччі. Каже, саме вона стала причиною ДТП, адже була припаркована у недозволеному місці: «Стояла грузова машина, яка буде зараз відїжджати, щоб ніхто не бачив, що він тут паркується біля зупинки. І через його оту парковку, де він стоїть, Мерседес, он бачите, через нього я не побачив машину, виїхав і не встиг зорієнтуватися».

Не надто поспішала на виклик державна автомобільна інспекція. Водії розповіли: ДАІвців чекали біля двох годин.
У ДТП ніхто не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Факт Показати IP 21 Вересня 2013 13:36
Даївці на те і даївці щоб на халявні виклики не їздити.
Бодя Показати IP 21 Вересня 2013 13:38
те що даi нiколи не поспiшае не для кого не секрет,вони як завжди десь на рибних мiсцях працюють(ЗАРОБЛЯЮТЬ)!А як примчать то ще обурено розповiдають як треба розбиратись самим,а вкiнцi можуть перевертнi виписати штраф за те що аварiйного знака не поставили!
Отто Показати IP 21 Вересня 2013 17:20
Водій КІА однозначно винен, але й правда в тому, що великогабаритний грузовик постійно паркує своє авто майже на зупинці громадського транспорту та обмежує видимість при виїзді з вул. Зацепи. Питання в тому, що працівники ДАЇ, контора яких знаходиться поруч, жодного разу не притягнули до відповідальності водія грузовика.
sasha Показати IP 21 Вересня 2013 19:19
Згідний на 100% з "Отто". Я сам часто виїзджаю з вулиці Зацепи, і мені також і іншим водіям фури далекобійників (може стояти і по дві фури) закриває проїзджу частину вулиці Конякіна, де водії розвивають велику швидкість, і дуже складно швидко зорієнтуватися. Сам добитися в Луцькому ДАЇ щоб всановили дорожній знак, який забороняє стоянку транспорту, але як завжди відповідь одна, це не ми встановлюємо і знаків немає. Казали щоб сам купив а ми (ДАЇ) поставимо. З неділі постараюся знову цю тему підняти в Луцькому ДАЇ, поки ДТП є резонансним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus