USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кількість хворих на коронавірус у Китаї перевищила 570 осіб

23 Січня 2020 08:29
Кількість заражених коронавірусом 2019 nCoV людей по всьому Китаю зросла до 570, кількість загиблих не змінилася і становить 17 осіб.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на International Business Times.

Більшість випадків зараження виявлені в Ухані, тому місто ізолювали. Влада Китаю попередила, що вірус мутує, і є ризик його швидкого поширення, в зв'язку з цим були припинені всі виїзні рейси з міста.

Нагадаємо, 31 грудня 2019 року влада Китаю заявила про спалах невідомої пневмонії в місті Ухань. У січні стало відомо, що збудником захворювання став новий тип коронавірусу. За останніми даними, кількість тих, що заразилися в Китаї, перевищила 300 осіб, а померли вже 17.

У Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що новий тип пневмонії може поширитися за межами Китаю, оскільки випадки захворювання вже зареєстровані в Таїланді, Південній Кореї і Японії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus