USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Клімчук знайшов спосіб, як не підвищувати ціну хліба

28 Березня 2011 15:54
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук розповів, що у ціну хліба одного з волинських підприємств включена вартість використання торгового знаку; якби не це - вартість буханки була б дешевшою на 24 копійки.

Про це йшлося 28 березня під час оперативної наради в ОДА.

На початку розповіді про угоду, що призвела до збільшення вартості хлібу, яку виявило відділення антимонопольного комітету у Волинській області Клімчук повідомив, що листи, що йдуть до голови облради щодо цінової політики в області.

«Володимиру Войтовичу забивають цвяхи депутати: «в зв’язку з стрімким ростом цін на продукти харчування, товари та послуги»…Апокаліпсис… «виникнення дефіциту на борошно»..То треба побачити дефіцит на борошно. Тири-пири, тири-пири… «Мають наступний розвиток цінової ситуації у Волинській області». Тири-пири, тири-мири. Депутат Блінова (Валентина Блінова, - депутат Волинської облради із фракції ВО «Батьківщина» - «ВН»)», - говорив Клімчук.

«Лист мені від Триндюка Юрія Григоровича, теж БЮТ, але це вже народний депутат. Шановний Борис Петрович, до мене прийшов лист від трудового колективу ВАТ «Хліб» з приводу не завжди коректних висловлювань на адресу підприємства з боку керівництва облдержадміністрації під час проведення нарад. Ну, so sorry…Можливо, я втратив свій дипломатичний хист, але тут не до паркету», - продовжив губернатор.

Зі слів Клімчука, ВАТ «Хліб» купило у Юрія Триндюка товарний знак «Цар хліба». І за використання цього торгового знаку, згідно з договором, ВАТ «Хліб» зобов’язане виплачувати Триндюку 500 тисяч гривень щомісяця.

«28 грудня між громадянином Триндюком Юрієм Григоровичем та товариством було укладено два ліцензійні договори про товарний знак. Все поки ще нормально. За договором товариство зобов’язане виплачувати Триндюку 500 тисяч гривень місяць за товарний знак номер два», - сказав Клімчук.

«У витрати по сплаті цього зобов’язання були включені й витрати затрат на збут. В середньому зазначені витрати за розрахунками відділення (відділення Антимонольного комітету у Волинській області, - «ВН») складають 24 копійки на буханці хліба», - зазначив Клімчук.

«Привести ціни у відповідність без «Царя хліба». Але з царем у голові», - сказав на оперативній нараді Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
міля Показати IP 28 Березня 2011 17:04
Розкопали. Знову Грицюк і Ко влетіли.
Ім дешевого ПіаРу НЕ ПОТРІБНО!!! Показати IP 28 Березня 2011 17:29
Найдостовірнішу,найповнішу та найфаховішу інформацію з питання ціни на хліб все одно можуть надати лише фахівці цінової інспекції.
ну що ж тут скажеш Показати IP 28 Березня 2011 17:40
то ми щодня "спонсоруємо" 24 коп "царю хліба"?І не брезгує він.той цар . що то може остання копійчина бідної і немічної людини.Климчук -так тримати.
дідо Показати IP 28 Березня 2011 18:49
КЛІМЧКУ -СОВКОВИЙ САМОДУР... А РЕДАКТОР ВН ЛИЖЕ ЙОМУ ЗАДНИЦЮ.
дідо Показати IP 28 Березня 2011 19:33
ВАТ "Хліб" є ПРИВАТНим підприємством, і самі мають право виставляти ціну за свій продукт. Виплати по торговому знаку є законним,і відповідно сплачуються податки... Клімчук свою бездарність хоче прикрити рекетом бізнеса... Це обовязок держави забезпечувати бідних, аж ніяк приватник.
Оксана Показати IP 28 Березня 2011 20:47
Дешеве борошно з Аграрного фонду та регіонального стабілізаційного фонду ВАТ "Хліб" бере не брезгує і ще хоче заробити по 500 тис.грн. за нікому невідомий товарний знак. "Цар хліб" це що "Шкода", "Данон","Пан Курчак". Вони таких сум не виставляють за уже відомий товарний знак. За товарний знак "Румянець" (хліб з Рівного) власник бере лише 10 000 гривень!
1 Показати IP 28 Березня 2011 20:55
Клімчук латає Трішкін кафтан, відріже там , пришиє туда, а все одно діри. Краще б занявся створенням робочих місць та дорогами по області.
чуб Показати IP 28 Березня 2011 20:58
Дідо у тебе крадені гроші, то тобі 24 коп нічого не значать, а мені пенсіонеру 24 коп на одній буханці, то є немалі гроші. Дідо аналізую твої відгуки, навіює що ти з психушки, або незабаром туди попадеш. Відхилення серйозні на поверхні.
Roman Показати IP 29 Березня 2011 11:35
24 коп. в одній буханці це ДУЖЕ дорогий товарний знак...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus