USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Колишній зек, що погрожував хлопцеві пістолетом, тепер кається. ВІДЕО

25 Лютого 2011 14:49
Зловмисник, який ввечері у Луцьку з пістолетом у руках, відібрав у 16-річного школяра телефон і гроші, нині каже, що про заподіяне шкодує.
Свій пневматичний пістолет, зовні схожий на бойовий, 22-річний Андрій придбав, щойно відбув термін покарання. Реєструвати його не збирався. Носив, каже, для самозахисту. Про це йдеться на НТН.
«Купив для себе – живу в дачному масиві. Не знаю: хто там і що там. Мало що. Що зараз за народ? Всі бідні, всі чогось хочуть», – пояснює затриманий.
Того вечора він підійшов до компанії підлітків і, погрожуючи пістолетом, запитав, чи є у них мобільні телефони.
«Але в цей час до школярів підійшли ще одна компанія хлопців, – коментує помічник начальника Луцького міськвідділу УМВС в області Олег Плазовський, – і ситуація на цьому закінчилася. Розійшлися. Однак через деякий час підозрюваний повертався знову, зустрів цього потерпілого, і вже, погрожуючи пістолетом, забрав у нього насильно мобільний телефон».
Зловмисник також забрав 200 гривень і кілька кредитних карток 16-річного хлопця. Їх він викинув, а суму, на яку збагатився, прогуляв того ж вечора.
Вчинив так, каже, за законом кримінального жанру: мовляв, гроші, що легко дісталися, треба так само легко витратити.
З’ясувалося, що затриманий з 2006-го по 2010 рік перебував у місцях позбавлення волі за вчинення корисливих, тяжких злочинів.
Він каже, що тепер, коли тверезий, ніколи б собі подібного не дозволив, і додає, що шкодує про заподіяне.
За вуличний розбій із застосуванням пістолета його можуть ув’язнити на 7 років.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus