USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Скандальна кондуктор тролейбуса у Луцьку гостро облаяла пасажирку

2 Березня 2015 16:41
Конфлікт між кондуктором та пасажирами відбувся у неділю, 1 березня, у одному із луцьких тролейбусів, що курсує маршрутом № 15-а. Так, у вщент переповненому громадському транспорті кондуктор не скупилася на «гострі» слівця, й погрожувала жінці поважного віку «вставити їй сумку у м’яке місце».

Прикрий інцидент, випадковим свідком якого став кореспондент Інформаційного агенства Волинські Новини, трапився учора, близько 12 години.

Як і зазвичай обідньої пори люди неквапливо «завантажувались» у переповнений тролейбус. Однак, проїхавши декілька зупинок, присутні почули у салоні громадського транспорту лемент. Це висловлювала незадоволення швидкістю оплати пасажирами проїзду кондуктор електротранспорту. Враховуючи те, що лучани тіснилися у салоні, наче «шпроти у банці», то й переміщення кондуктора-жіночки у тілі тролейбусом відбувалось досить повільно. Через це, очевидно, вона не зуміла оволодіти власними емоціями і почала ображати пасажирів.
На зауваження однієї із жіночок, чому знахабніла працівниця звертається до неї, людини в літах, на «ти», емоційна контролер відповіла:

«Ви мені теж не «тикайте». Я не додому до Вас прийшла. І Ви не в мене вдома. Зараз дам сумкою, вставлю в ср*ку і вийдете», - відповіла вона і, м’яко кажучи, «порадила» лучанці наступного разу користуватися послугами таксі.


До слова, подібні інциденти на маршруті, на жаль, уже не вперше. Так, лучанка Анна ще раніше пригадала прикрий випадок, котрий трапився знову ж таки, у тролейбусі № 15-а. На представлених світлинах вона впізнала «різкого» кондуктора:

«Ми з братом-студентом зайшли у тролейбус 15-а. До нас підійшла кондуктор і ми заплатили за проїзд. Один дорослий і один студентський, відповідно. А вона раптово почала хамити і лихословити, мовляв: «Так, я жду». Ми з братом не зрозуміли, чого ж вона «жде». І перепитали її, чи все гаразд. Жінка почала кричати на весь тролейбус і розмовляти якоюсь незрозумілою, «блатною» мовою. Лише тоді, коли вона сказала нам, що ми їй маємо щось показати, брат почав шукати свій студентський. Кондуктор не давала можливості знайти квиток, казала щось типу: «Надути мене хотіли? Білет де? Собаки з’їли чи свиня заховала? В бруді порпалася, як ви і сховала!» Ми розхвилювалися й вже перестали шукати, та хотіли заплатити повну вартість проїзду, але ця хамка нас почала ображати, використовуючи ненормативну лексику, мовляв, ми дуримо людей. Але все-таки вдалось заплатити. Та на тому вона не зупинилася, продовжувала свої крики на всі-усюди, аж доки ми не вийшли. На жаль, настрій був безповоротно зіпсований, та залишився осад. Дуже дивно, що таких неврівноважених людей беруть на роботу. Я особисто не раз була свідком подібних «розборок» на цьому ж маршруті, оскільки часто їжджу 15-ткою», – з обуренням розповіла дівчина.

Тим часом прокоментувати інцидент, що трапився у тролейбусі, кореспондент Інформаційного агенства Волинські Новини попросив у начальника відділу збору виручки служби маркетингу Луцького підприємства електротранспорту Галини Степанюк:

«Так як інцидент трапився 1 березня, то цього ж місяця проведемо роз’яснювальну роботу з усіма кондукторами, аби більше нічого подібного не повторилось. А цю працівницю, швидше всього, притягнуть до дисциплінарного покарання, адже, згідно із неписаним законом, пасажир завжди правий. Також буде ставитись питання про доцільність збереження цього працівника у складі трудового колективу, однак, остаточне рішення прийме директор підприємства», - чемно пояснили на тому боці слухавки.

Інформаційне агенство Волинські Новини й надалі контролюватиме ситуацію й чекатиме рішення новообраного директора ЛПЕ Ігоря Домбіка стосовно подальшої долі працівниці підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 49
лучанка Показати IP 2 Березня 2015 16:49
Знаю добре цю стару коросту
Анонім до лучанка Показати IP 2 Березня 2015 17:17
Короста чи ні, а ВСІ повинні ПЛАТИТИ за проїзд! Хочуть безплатно їздити і жити добре.... Де таке в якій країні бачено? Дати бідним пенсіонерам 75 грн на проїздний і - крапка! І чим ШВИДШЕ.
УКЕН до Анонім Показати IP 2 Березня 2015 19:28
Ти шо? 75!
НКУЙ до УКЕН Показати IP 2 Березня 2015 19:29
75! само менше 1500
SVV до Анонім Показати IP 3 Березня 2015 09:37
Цілком згідний. Видати адресну допомогу і крапка. А то навчилися з самого ранку по всіх аптеках Луцька їздити, шукаючи знижку в 10 коп.
спс до лучанка Показати IP 2 Березня 2015 23:58
Она агент Путина и ее задача вывести зи себя порядочных волынян. СБУ треба ее проверить на детекторе лжи.
Правда в очі Показати IP 2 Березня 2015 16:50
А чого не приплести що вона москалька і робила то всьо кацапською мовою і що на взутті двуглавий орел і що вона шансон наспівувала??? Давайте сходити з розуму по модному )))
добряк до Правда в очі Показати IP 2 Березня 2015 19:16
пропоную голові профсоюза тролейбусного парку купити цій бабі таблеток від голови а також видавати їй намордник на маршрут а перед виїздом обовязково хай п,є зеленку бо в голові вавки і буде всім щастя
Я до Правда в очі Показати IP 2 Березня 2015 20:25
Ну ти й дурне.
Василь Показати IP 2 Березня 2015 16:51
Думаєш вона від гарного життя пішла на таку тяжку дратівливу роботу
Шок! Показати IP 2 Березня 2015 16:57
Отото новина!
лучанин Показати IP 2 Березня 2015 17:02
Это не она на 15-ке была пару лет назад? Очень злая и неадекватная
Ганна Показати IP 2 Березня 2015 17:14
Дійсно, думаю, не з легкої долі пішла кондуктором працювати...нормальний працівник, як на мене..я їхала цим тролейбусом в ту пору дня. Люди стовбичили біля входу..пройшовши в тролейбус було б більше місця і легше кондуктору працювати..так що не потрібно вживати жорстких дій щодо працівника ЛПЕ. Цілком природня і нормальна ситуація..
Анонім до Ганна Показати IP 2 Березня 2015 17:45
природня і нормальна ситуація коли тобі говорять шо сумку в ср*ку запхнуть????))))) як на мене це ненормально і на крайній випадок дуууже невічливо. а кондуктор просто психічно неврівноважено от і зривається на людях.
НЕЛУЧАНИН до Ганна Показати IP 2 Березня 2015 18:07
ганька ! щоб тобі попався якийсь водій-хамло з маршрутки. ти почуєш не тільки куди тобі сумку треба засунути, а й багато інших цікавих речей про себе та твоїх найближчих родичів. УСПІХІВ !!!
місцевий. до Ганна Показати IP 2 Березня 2015 18:54
Так вона добра і ми будемо її терпіти.так о 9.00 їхав цим напів пустим тролейбусом.сів на задні сидіння.дістав гроші і чекаю поки підійде ця мила чарівна жінка.чую хтось мене в плече штовхнув і слова"мені шо за вами всіма бігати?"коли я зрозумів що це воно до мене звертається я просто незнав що робиться і хвилин 2-3 слухав лайку в свою сторону.я все ж таки думаю що я правильно зробив що стримався.бо за те що вибєш кондуктору зуби напевно буде відповідальність перед законом.тому давайте будемо шкодувати цю скотиноньку і просто обмежуватись скаргами в депо!
Анонім до місцевий. Показати IP 3 Березня 2015 11:50
Та це ти просто засцяв її ))) Жіночка нівроку, думаю за 100 ку, могла тебе і вирубити ))) Ото булоб сміху )))
місцевий до Анонім Показати IP 3 Березня 2015 17:40
думаю вона тебе і даром вирубить.для сміху.перш ніж писати щось або ще гірше думати щось,спитай в своєї матусі для чого вона тебе такого родила
Анонім до місцевий Показати IP 4 Березня 2015 10:21
Я спитав у Матусі, вона сказала що родила мене для того щоб я послав тебе убогого притирка, без почуття юмору, на 3и букви! Ще питання є?
Цікавий Показати IP 2 Березня 2015 17:28
слово ср*ку ви зацензурили, а %обнута ні, цікаво цікаво...
Слухач до Цікавий Показати IP 2 Березня 2015 18:18
Там нема слова й**нута. Є йолки-палки
Анонім Показати IP 2 Березня 2015 17:48
глобальней проблем в стране нет!!
балакун до Анонім Показати IP 2 Березня 2015 17:58
все починається з малого...
Семен Показати IP 2 Березня 2015 18:03
Заказная статья от маршрутчиков. Хотят пассажиров на свои дряхлые автобусы переманить. Но, видать, комфорта и блатняка у них не меньше.
Заказун до Семен Показати IP 2 Березня 2015 18:19
Ото вже сказали так сказали)
НЕЛУЧАНИН Показати IP 2 Березня 2015 18:08
кондуктори тролейбусів - пухнасті ангели порівняно з деякими водіями маршруток
колега Показати IP 2 Березня 2015 18:18
А чому Катя Зубчук там опинилась? Що трапилось? Хто скривдив в Катю?!
Анонім до колега Показати IP 3 Березня 2015 11:52
Хто скривдив в Катю ?))) Ми в Катю не кривдили .. )))
СВІДОК Показати IP 2 Березня 2015 19:02
Ці, кондуктора... і ці т.зв. контролери ПОРУШУЮТЬ усі гласні і не гласні ЗАКОНИ України і моралі... Давай люстрацію контролерів... давай люстрацію кондукторів...
Окс Показати IP 2 Березня 2015 19:17
В цієї кондуктора двоє маленьких дітей. І ви хочете лишити її без тієї 1000 грн., які дістаються дуже важко (треба виконати план (бо в нас планова економіка), завжди показувати 32 зуби (яких можливо і нема всіх), з одного кінця тролейбуса пролетіти в інший і нікого не зачепити, коли тебе посилають на ***, потрібно відповідати: "добре, я зараз туди піду" і ще багато чого). А щоб отримати зарплату, потрібно написати заяву і вказати причину нащо потрібні кошти. Це нормально??? Тоді як рівненські кондуктори отримують 2200-2500 грн. і затримка по зарплаті лише місяць. Я дуже здивована кореспондентом ВН, яка зробила з мухи слона. І хоч ця кондуктор інколи і свариться, та ЛПЕ повинно завдячувати цим кондукторам, бо вони привозять основну частину виручки. А кореспонденту ВН я порекомендую провести експеремент: на один тиждень помінятися роботою з кондуктором. Ситий голодного ніколи не зрозуміє.
Я до Окс Показати IP 2 Березня 2015 19:35
ВН - молодці!!! КОЖЕН з нас має УСВІДОМИТИ необхідність змін. Хамовиті і наглі прокурори, чиновники, вчителі і навіть КОНДУКТОРИ!!!!! Ми - ЛЮДИ, і вимагаємо до себе ЛЮДСЬКОГО відношення. Від усіх! Ми змінюємося, формується нова нація - людей вільних, європейських. Ми не будемо терпіти СТАРИХ підходів. І це не тільки наше право, але й обовязок перед тими, хто загинув за НОВЕ життя.
НЕО до Я Показати IP 4 Березня 2015 12:51
Спочатку перестаньте нова нація плювати,смітити,і вчасно оплачувати проїзд ,а не надіяктись що за вами приберуть,бо двірник це не людина ,а кондуктор не підійде і буде халява.
Саша до Окс Показати IP 2 Березня 2015 20:02
У мене троє маленьких дітей і прибуток місячний 2000. то мені тепер ходити і матами всіх обкладати? Я вас прошу, це ви слона за пальмою не ховайте! Чи, можна подумати, що пасажири тролейбуса - мільйонери? це теж люди, в яких можуть бути свої проблеми, і не треба їх гадити і псувати їм настрій. Хамло, воно всюди хамло, і виправдання цьому немає!!!!
Анонім до Окс Показати IP 2 Березня 2015 22:21
Ви праві!Вони привозять"основну частину виручки"! А де дівається "не основна"?Хто часто їздить в тролейбусах - дуже добре бачать де осідає"не основна частина прибутку"!А офіційно в цьому винні виявляється по всім підвищенням проїзду-пільговики!Чому так?Бо проблема в тому,що немає вчасної оплати праці по Законодавству ,яке керівництво підприємства має 2десь дуже далеко"!
Нан до Окс Показати IP 4 Березня 2015 12:44
Кореспондентів ВН я добре знаю нехай стежать за своєю лексикою- це люди в яких культура і порядність на останьому місці.І дійсно перш ніж когось засуджувати попрацюйте кондукторо,а тоді будем "розглагольствувати''
костік до Окс Показати IP 28 Лютого 2016 22:48
хто на кого вчився
Usa Показати IP 2 Березня 2015 20:03
А почему не сделать проездные карточки? Это так удобно. В Нью-Йорке у всех карточки, просканировал и поехал без шума и скандала. Правда проезд стоит дорого $2.75 в один конец.
настя Показати IP 2 Березня 2015 20:04
Ой, люди може неї МУЖЧИНИ давно не було!От і сердиться!))))))))
Джулія Показати IP 2 Березня 2015 20:11
Абсолютно не виправдовую кондукторку, але нікому і ніколи не побажаю працювати на її місці.
соб@к@ Показати IP 2 Березня 2015 20:33
Її треба підвищувати аж до посади начальника відділу збору виручки служби маркетингу Луцького підприємства електротранспорту, тоді буде ефективне підприємство. Кондуктор є кондуктор! Час такий, треба іноді на місце ставити, бо лізуть на голову.
Анонім до соб@к@ Показати IP 3 Березня 2015 11:19
Ви знущаєтесь? Стара баба жирній тьотці на голову влізла?
Була у Луцьку Показати IP 2 Березня 2015 22:14
У грудні 2014 року була у Луцьку, приїжджала до доньки-студентки. Їхала тим славнозвісним маршрутом. Цю скандальну жіночку-кондуктора бачила лише один раз. Коли прочитала назву статті, то одразу її пригадала і ту неприємну ситуацію, свідком якої я була. У тролейбусі перевіряє квитки контролерша. Причепилась до пасажирки, в якої не було квитка. Повідомила, що в період від зупинки до зупинки пасажир зобов'язаний оплатити проїзд, інакше - штраф. Пасажирка пояснює контролеру, що кондуктор ще не проходила повз неї, тому проїзд вона не встигла оплатити. Купа свідків. Тут на сцену виходить наша знаменита скандальна дама... Слів не вибирає... Співчуваю бідній пасажирці, радію, що сама не опинилася в подібній ситуції. Намагаюсь зрозуміти кондуктора, не вдається. Настрій зіпсований із самого ранку. Ось такі враження від 15а маршрутки. А пасажирка таки заплатила 1 грн 25 к., хоч контролер так на неї тиснула! Я ніколи зайцем не їздила, та зі мною теж могла статися подібна ситуація. Неприємно.
Анонім до Була у Луцьку Показати IP 2 Березня 2015 22:20
є такі люди, які просто отримують задоволення від того, що споганять комусь настрій
лучанка Показати IP 3 Березня 2015 10:16
ЗНАЮ Я ЦЮ К*РВУ!!! 2 роки тому вона і до мене причепилась, я поверталась додому з роботи. в мене з собою була 100 і 1 грн і копійки. але гривня була ТРОШКИ!! надірвана(я навіть і не помітила!!!), вона напевно подумала що я спецільно їй дала ту гривню чи шо... причепилась щоб я їй іншу гривню дала, я дала 100. Вона сказала що в неї немає дати мені решти з 100 і сказала що якщо у мене немає дрібніших то щоб я виходила з маршрутки!!! - і це все було на підвищених тонах, при всіх!!! З маршрутки я вийшла на СВОЇЙ зупинці, за проїзд вона в мене так і не взяла. настрій на цілий вечір був зіпсований і мене ще довго калатало... *** ***
Оцей Показати IP 3 Березня 2015 11:22
живемов 2015 рокі а в тролейбусах ше ті "зелені чоловічки" пробираються між людьми!
Люда Показати IP 3 Березня 2015 11:22
І я була свідком її хамства. я їй дала за прозд 1,25, а сказала, мовляв, візьміть 1,50. Так вона мене обізвала сліпою куркою і облаяла на весь тролейбус. Так, я справді недобачаю, але це ж не привіт мене ображати. На роботу проїхала з пригніченим настроєм
Аліса Показати IP 3 Березня 2015 13:21
Вона, здається ще у 15-тій маршрутці колись працювала. Теж викрикувала "Я що тут за кожним маю по сходах скакати!!!" Таких як вона треба гнати в шию. Не може працювати з людьми, то хай шукає іншу роботу!
Ая Показати IP 3 Березня 2015 22:15
...маю ось такий досвід, входиш у міський транспорт передніми дверима, ПОКАЗУЄШ ВОДІЄВІ, який посміхаючись вітає пасажира, (кондуктора у транспорті немає) і...якщо маєш куплений заздалегідь білет, або відраховані гроші, кидаєш його до прозорої виконаної з плексі "скрині" і ... непорозуміня роками не запамятались. Мало того коли входить інвалід на візочку, чи хтось з дитиною у візочку, водій має змогу, обнизити і висунути до тротуару вхід - вїзд візочком у транспорт. Того і такого зичу всім власникам транспорту і користувачам. При нагоді прошу не забувайте про те, що писала чудова Леся Українка ... "і несучи вагу ту страшную, буду пісню веселу співать"...
паша Показати IP 25 Березня 2015 00:02
В депо працюють одні дебіли.Нормальні люди туди за 1000грн. працювати не підуть.В кондукторах більшість працюють алкоголікі .Подумайте логічно яка нормальна людина піде на таку тупу роботу за 1000грн. які ще вчасно не виплачують.От і набирають на роботу усілякий зброд бо ніхто інший туди не піде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus