USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Конфлікт у Лук'янівському СІЗО: один із «торнадівців» відрізав собі вухо

12 Січня 2017 08:36
У суді по справі роти "Торнадо" один з підозрюваних Максим Глєбов вчора, 11 січня, дав свідчення.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на джерело.

Глєбов дав свідчення, в яких визнав, що "торнадіовці" незаконно утримували людей в підвалі, і назвав імена 5 потерпілих.

Після дачі показань між Глєбовим і колишнім командиром "Торнадо" Русланом Онищенко відбулася словесна перепалка, в ході якої Онищенко погрожував і знущався над Глєбовим.

Під час етапування з суду до Лук'янівського СІЗО, за інформацією джерела "Цензор.НЕТ", Глєбов відрізав собі вухо. "Торнадівці" перебуваючи в боксі розподільника стали вимагати викликати лікаря до підсудного Глєбова для надання йому першої медичної допомоги. Однак лікар прибув не відразу, так як адміністрація СІЗО побоювалася, що його візьмуть у заручники.

За інформацією співрозмовників видання "Гордон", в боксах заарештовані і конвоїри надавали потерпілому першу медичну допомогу.

"Ніякого конфлікту між охороною і підслідними не було, ніхто нікого в заручники не брав", – повідомили вони. Глєбов під конвоєм був госпіталізований в одну зі столичних лікарень. Наразі, як повідомляють джерела Цензор.НЕТ, підсудний Максим Глєбов прооперований в одній зі столичних лікарень.

"Вухо лікарі йому пришили", - повідомив кореспонденту "Цензор.НЕТ" співрозмовник. Також він додав, що укладеного конвоювали назад у СІЗО.

За повідомленнями іншого джерела, зараз у суді вирішується питання про те, щоб частину "торнадівців" з Лук'янівського СІЗО перевести в інший слідчий ізолятор.

Нагадаємо, раніше рота спеціального призначення "Торнадо" входила в структуру МВС. У червні 2015 року було затримано 8 її бійців, в тому числі командира Руслана Онищенка, за звинуваченням в незаконному позбавлення волі і викрадення місцевих жителів, їх тортури, вбивства і ряді інших тяжких злочинів.

18 липня 2015 року міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав наказ про розформування роти "Торнадо". Наразі підрозділ ліквідовано, а його командира Онищенко та деяких бійців судять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
порада Показати IP 12 Січня 2017 09:20
Нехай би відрізав собі голову - менше мороки було б у суддів.
Кастрюлька Показати IP 12 Січня 2017 09:33
Краще б **** собi вiдрiзав...
Анонім до Кастрюлька Показати IP 12 Січня 2017 09:55
Носа? Бо лише цей орган підходить під чотири зірочки.
Анонім Показати IP 12 Січня 2017 09:53
Вангог йопти! Картини він там теж малює?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus