USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Контрабанда «заважила» на 300 тисяч. ФОТО

5 Грудня 2012 13:30
Контрабандної продукції на 300 тисяч гривень вилучили правоохоронці.
Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

«Нещодавно вилучили товарів на суму 304 тисячі гривень: цигарки білоруського виробництва та горілчані вироби. Окрім того, є оперативна інформація, яку ми перевіряємо. Важливо те, щоб товари сумнівної якості не реалізовували на території Волині та України», - повідомив начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук.

Під час відпрацювання області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю провели також ряд слідчих дій. Під час обшуку помешкань громадян вилучили майже 100 тисяч пачок цигарок, 600 літрів спирту та 80 пляшок алкогольних напоїв з ознаками підробки.

«На порушників склали відповідні протоколи, їх притягнули до відповідальності. Вартість вилучених товарів становить більше 25 тисяч доларів, які надані в дохід держави», – повідомив начальник УДСБЕЗ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Володимир Білоус.

Зокрема відзначив, що найчастіше контрабандні товари виявляють у Ратнівському, Шацькому, Любомльському, Любешівському та Ковельському районах.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
петро Показати IP 5 Грудня 2012 23:51
Коли можна відкупити назад?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus