USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Контрабандні шини знайшли у бетоні

27 Січня 2010 15:52
Близько 200 контрабандних шин до легковиків знайшли митники у причепі вантажного автомобіля.
Про це пише  сайт Державної митної служби України.
Пригода сталася на митному посту «Ягодин», що в Любомльському районі. Контрабанду знайшли під час спільного митно-прикордонного контролю у причепі вантажного автомобіля «MAN».
Мешканець Києва за кермом вантажівки з причепом в’їздив до України з Польщі. У декларації зазначив, що перевозить із Німеччини «вогнетривкий щільний бетон».
Вантажний відсік авто був опломбований. Проте митники помітили, що чоловік нервує. Відтак інспектори вирішили провести ретельнішу перевірку.
У вантажному відсіку автівки виявлені 178 незадекларованих шин, що були у використанні. Вартість цих шин – понад 57 тис. грн. 
Митники склали протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 352 Митного кодексу України: дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus