USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Контрабандист перевозив кокаїн у шлунку. ФОТО

21 Жовтня 2012 12:27
Контрабандиста, який перевозив кокаїн у власному шлунку, затримали працівники Служби безпеки України на Волині.

Про це повідомили у прес-службі обласного осередку відомства.

Так, співробітники СБУ спільно з працівниками Державної митної та прикордонної служб під час спільної операції викрили та припинили протиправну діяльність громадянина України, який намагався контрабандим шляхом ввезти з Польщі до нашої держави наркотичний засіб - кокаїн «в особливо великих розмірах».

15 жовтня 35-річний мешканець Полтавської області, слідуючи на власному автомобілі з Польщі до України через митний пост «Ягодин», незаконно, приховуючи від митного контролю, перемістив понад 260 грам кокаїну.

Наркотик був розфасований в 34 капсули, які зловмисник напередодні проковтнув. Під час проведення особистого митного огляду у медичній установі, вказані капсули були виявлені в результаті рентгенографії.

Вже 20 жовтня слідчий відділ Управління СБ України в області стосовно затриманої особи порушили кримінальну справу за ч.3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання строком від восьми до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вас Показати IP 21 Жовтня 2012 19:27
чікі молодець
опер Показати IP 22 Жовтня 2012 08:06
По кілька разів на тиждень - затримали, знешкодили, знайшли ... а причини і оперативно канали поставок хто розслідувати буде? Найлегший шлях вибрали "силовики" - розслідувати і розкривати саме кубло набагато складніше! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus