USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Контрабандисти намагалися переправити до Польщі 13,5 тисячі пачок цигарок

19 Листопада 2016 11:46
Дві групи контрабандистів на різних напрямках в межах відділу прикордонної служби «Рівне» Луцького загону намагались перемістити до Республіки Польща сигарети з використанням надувних човнів, - повідомили у Держприкордонслужбі.

Завдяки своєчасному обміну інформацією та вдалій реалізації спільних з польськими колегами пошукових заходів, прикордонникам з обох сторін річки Західний Буг вдалось запобігти контрабанді 13,5 тисячі пачок сигарет без акцизних марок, при цьому було затримано 3-х громадян РП, 10 громадян України, 2 з яких неповнолітні.

На всіх правопорушників склали адміністративні протоколи за порушення прикордонного режиму, незаконне перетинання кордону та злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду, здійснюючи втечу під час затримання. Міру покарання визначить районний суд. Неповнолітніх громадян, яких не можна притягнути до відповідальності, передали батькам з обов’язковим направленням повідомлення в національну поліцію для притягнення батьків до відповідальності за неналежне виховання дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
а як Показати IP 19 Листопада 2016 11:57
людям виживати в цих умовах ? тим більше обіцяні 3200 отримають??? в лютому
А Показати IP 20 Листопада 2016 05:16
держава забула про свій обовязок вихованя молодого поколіня? Вона нічого взамін не гарантує лиш все вимагає... Тоді чия то Держава і на кого працює? Інша справа якщо б батьки мали гідні прибутки, то діти не бралибся за те шо чорт знає чому заборонено....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus