USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кордон із Білоруссю штурмував раритетний «ГАЗон»

9 Січня 2010 15:38
Уночі білоруські прикордонники разом із тамтешніми співробітниками КГБ затримали на українсько-білоруському кордоні стару вантажівку ГАЗ. Вона прорвалася крізь рубіж із боку Волині у кращих традиціях американських гангстерів.
 
Усе почалося глухої ночі, коли прикордонники помітили вантажівку зі сторони України. «ГАЗон» із вимкненими фарами й на швидкості долав кучугури снігів. Коли водій-українець помітив прикордонників – натиснув на газ і почав утікати.
 
Після нетривалої погоні вартові зупинили раритетне авто. В кузові вантажівки знайшли кілька тонн одягу, трикотажних товарів, кондиціонери та побутову техніку.
 
На цій ділянці кордону між Україною та Білоруссю раніше постійно крутилися контрабандисти. Однак віднедавна, коли тут створили прикордонний пост, порушники зупинили свій незаконний бізнес. Нинішній прорив контрабандиста – перший випадок від створення посту, - інформує прес-служба Держприкордонного комітету Республіки Білорусь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus