USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Корова впала у каналізацію і просиділа там ніч. ФОТО

22 Липня 2010 14:41
У селиші Рокині Луцького району Волині корову, яка впала у каналізацію, витягували МНС-ники.

Про це 22 липня розповіла газета «Волинь нова».

Йшовши у череді корів одна з них, проходячи повз садибу, де ішло будівництво каналізаційного колодязя, кинулася на бетонну плиту з недобре прикритим люком і впала у нього.

Тварина потрапила всередину через люк діаметром всього 60 сантиметрів: селяни стверджують, що корівчина молода, невелика.

Селяни кинулися до селищного голови. «Начебто і комунальна служба у нас працює, і тракторець є. Та нічого толком не могли добитися, аби нам допомогли», - розповіла мешканка Рокинь Ольга Котюх.

Похресник дочки господарів Володимир Ліпатов спустився туди і з горем пополам видоїв корову. Спустили й відро води, аби напоїти худобину. Так вона переночувала у каналізаційному колодязі, але біля неї чергувало двоє чоловіків.

Вранці сусіди порадилися, що робити. Прийшла депутат селищної ради Наталія Мазорук. Хтось підказав звернутися до рятувальників. Та люди сумнівалися, мовляв, тепер послуги всюди платні, тож треба за виклик платити великі гроші. Та таки наважилися зателефонувати. Але рятувальники взялися допомагати безкоштовно.

Заступник начальника аварійно-рятувальної частини Сергій Драганчук, рятувальник Сергій Кізімчук та кранівник Василь Дмитріюк з другої рятувальної частини Луцька виїхали на місце пригоди.

«Коли я подзвонила, то відповідь була чітка і коротка: «Виїжджаємо». І через недовгий час приїхав кран». – розповіла Ольга Котюх.

«Зняли плиту. Обв'язали корову шнурами – і витягли. Усі сусіди, звичайно, допомагали», - каже жителька Рокинь.

«Хочеться щиро подякувати рятувальникам. У наш час частіше зустрічаєш таких, що можуть гаркнути, можуть поставитися байдуже. А то таке уважне, людяне ставлення», - коментує Котюх.

«Образливо тільки, що селищна голова Марія Піскар, яка повинна знати наявність таких служб, чи вони платні, чи безплатні, не допомогла нам», - додала вона.

Корову успішно врятували, тварина усього лиш трохи обдерла хребет та лапи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
неоново Показати IP 22 Липня 2010 16:39
Молодці рятувальники! Куди не кинь, всюди для них робота є! Таке життя... А отримують вону зарплату високу, хто знає?
Рятувальник Показати IP 23 Липня 2010 10:09
Зарплату - да... Високу-високу. В Гваделупі відпочивають щороку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus