USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Ковельчанин підпільно лікував зуби полякам

27 Січня 2010 18:30
У Люблінському воєводстві Польщі поліція затримала 45-річного мешканця Ковеля, який відкрив стоматологічний кабінет, не маючи на це відповідних дозволів. Волинянин мав дозвіл на роботу в пекарні.
Польська прокуратура, яка допитувала затриманого волинянина, 23 січня висунула йому два обвинувачення – нелегальне надання стоматологічних послуг і використання медичних препаратів, недозволених у Польщі. Згодом прокуратури вирішили звільнити затриманого з під варти до рішення суду.
«За кожне з цих правопорушень українцю загрожує рік ув’язнення. Окрім цього, прокуратура з’ясовує, чи не зашкодив медик своїм пацієнтам, коли лікував зуби в імпровізованому кабінеті. Якщо хтось постраждав – підозрюваному висунуть додаткові звинувачення», - повідомила УНІАН прес-секретар регіональної прокуратури в Любліні Беата Сик-Янковська.
«Він повинен кожні два тижні реєструватися в поліцейському відділі», – зазначили в прокуратурі. У Люблінській поліції назвали «рідкістю» випадок затримання українця за нелегальну роботу в медичній сфері у Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus