USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Ковельчанин примерз до криги водосховища

26 Січня 2010 14:03
Учора опівночі випадкові перехожі побачили під мостом через місцеве водосховище невідомого чоловіка, який нерухомо лежав на льоду замерзлої ріки. 43-річний ковельчанин примерз до криги і ледь дихав.
На виклик терміново виїхали рятувальники районного МНС. Чоловік лежав на краю криги, поряд вирувала течія ріки. Його одяг був мокрим, а сам він був напівпритомним.
Старший пожежний Микола Хрусь обв’язався мотузкою, одягнув рятувальний жилет і поповз по льоду до потерпілого. Коли наблизився до чоловіка, спробував відтягнути його в безпечне місце. Адже лід під чоловіком і рятувальником був тонким. А глибина в цьому місці – близько 6 метрів.
Рятувальник почав відтягувати потерпілого, але дарма. Бо той примерз до криги. Після кількох спроб рятувальник таки відірвав чоловіка від криги і перетягнув до берега. Там чекали колеги-рятувальники, які негайно віднесли змерзлого чоловіка в каретку «швидкої».
Потерпілого одразу доправили в районну лікарню. Він досі не пам’ятає, як потрапив на кригу водосховища. Нині його життю нічого не загрожує, – повідомили в прес-службі ГУ МНС на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus