USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кривава перестрілка у Дніпрі: загинули двоє. Фото 18+

24 Липня 2017 23:33
У Дніпрі на проспекті Гагаріна в результаті розбірок між двома групами двоє людей загинуло, ще п’ятеро отримали поранення.

Про це агентству Інтерфакс-Україна повідомили в прес-службі ГУНП в Дніпропетровській області.

За інформацією правоохоронців ввечері в понеділок, дві групи чоловіків словесно з'ясовували стосунки, однак, після того як не змогли досягти компромісу, почалася стрілянина.

"Одна людина загинула", - підтвердили в поліції. Як стало відомо кореспонденту агентства, ще 6 осіб з вогнепальними пораненнями були доставлені в обласну лікарню ім. Мечникова.

"Двоє знаходяться у важкому стані. Лікарі оперують двох. Потерпілі поступили з вогнепальними пораненнями ніг, голови, живота", - підтвердили лікарі лікарні.

По області оголошено перехоплення зникли з місця події інших учасників конфлікту. Перехожі не постраждали.

Як пише видання Інофрматор злочинці з місця події зникли. Один з автоматів стрілки викинули далі по проспекту Гагаріна, недалеко від ТЦ "Нагорка".

Пізніше Національна поліція опублікувала наступну інформацію: "У Дніпрі поліція встановлює обставини стрілянини, при якій загинуло двоє людей. Ще четверо осіб - госпіталізовані. На місці події працюють поліцейські. В області введено оперативний план" Сирена ". Ніхто з перехожих в результаті стрілянини не постраждав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 24 Липня 2017 23:41
90 ті повернулись)))там підпал,там стріляють...
нострадамус Показати IP 25 Липня 2017 09:31
куди-там 90-ті!.. тоді на руках не було стільки зброї, як зараз...
Олексій до нострадамус Показати IP 25 Липня 2017 17:42
Погано те, що зброю не дозволяють мати законослухняним громадянам, а от у тих, кому вона потрібна для "провадження своєї специфічної діяльності" - вона присутня. Нам дозволено лише чекати по 10-15 хвилин селфі-копів, надіючись, що за цей час тебе не пристрелять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus