USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Купив хату і залишився без даху

26 Березня 2011 14:13
Уродженець Луцька Григорій Савонюк купив у селі Бережанка Горохівського району дерев'яну хату, маючи намір переселитися сюди на постійне місце проживання. Однак залишився чоловік без житла.

Про це пише Волинь-нова .

Про те, як це сталося, розповів старший інспектор відділення з питань наглядово-профілактичної діяльності Горохівського райвідділу управління МНС в області капітан служби цивільного захисту Андрій Боб. Разом зі своїм кумом - мешканцем села Жабче Горохівського району Олександром Ламінським - Григорій Савонюк ремонтував того дня в одного із мешканців Бережанки житловий дім. Заночувати ж вирішили у придбаній Григорієм хаті.

Принесли дров, протопили у грубці, потім господар ліг спати, а Олександр до другої години дивився якусь телепередачу. Коли лягав, нічого підозрілого не помітив. А прокинувся о четвертій ранку, бо почув, що над головою щось тріщить. Зразу ж побачив, що біля комина тліє стеля.

Тим часом на горищі, де легкозаймистого мотлоху не бракувало, вже бушувало полум'я. Збагнувши, що власними силами загасити його не вдасться, погорільці негайно викликали пожежних.

Рятувальники прибули в Бережанку з Горохова та Сенкевичівки. Завдяки їм будинок не згорів дотла, хоч полум'я встигло знищити дах та приблизно 60 відсотків перекриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus