USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Киянин викрав у Луцьку скриньку для пожертв на лікування бійців

4 Березня 2015 15:01
Мешканець Київщини вкрав скриньку для пожертв на потреби АТО в одній із аптек Луцька. На Волині він тиждень гостював у бабусі. Загалом за цей час молодик встиг скоїти чотири крадіжки. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

– На момент крадіжки, яка перебувала в аптеці, у скриньці було кілька сотень гривень, – розповідає оперуповноважений сектору карного розшуку луцького міського відділу міліції Павло Малашевський. – Провівши ряд оперативних заходів, ми встановили особу зловмисника та затримали його.

Крадієм виявився 21-річний мешканець Київської області. Парубок приїхав до обласного центру Волині у гості до бабусі. У Луцьку він прожив лише тиждень, однак, за цей час встиг скоїти чотири крадіжки.

– У той час, коли на сході країні йде війна, зловмисник викрав із приміщення аптеки скриньку для пожертв бійцям АТО. Розкриття цього правопорушення було справою честі для всіх оперативних працівників нашого підрозділу, - зауважив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. – У результаті нам це вдалося. Приємно й те, що керівник мережі аптек звернувся із пропозицією відзначити оперативника, який впіймав злодія.

Тож у актовій залі міського відділу міліції зібралися керівництво та весь особовий склад. Начальник підрозділу зачитав присутнім наказ про заохочення Павла Малашевського, а директор товариства з обмеженою відповідальністю Станіслав Шейко вручив нагороду.

– Не так важливо, скільки у тій скриньці було грошей, важливо, у кого їх украли. Ці гроші збирали на лікування бійцям АТО. Тому мені дуже приємно, що злочин розкритий, – виступив перед присутніми Станіслав Шейко.

За фактом крадіжки скриньки для пожертв розпочато кримінальне провадження за статею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У ході досудового слідства правоохоронці ретельно дослідять усі епізоди кримінальної біографії киянина.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
патріота Показати IP 4 Березня 2015 15:31
Розбити їпало падлюці.
Свідок Показати IP 4 Березня 2015 16:34
Ну, ще б ми точно знали чи ті гроші йдуть в АТО хлопцям.... А те, шо киянин видно... бо хтож із луцьких буде біля горатдела красти?!?!? Ше й самооборонівці там крутяться))
добряк Показати IP 4 Березня 2015 16:55
в військовий госпіталь його.хай миє туалети ,підлогу,а ночувати в казарму і обов.язково розказати солдатам за що він там перебуває

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus