USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ліфт убив десятирічного хлопчика

28 Березня 2011 16:54
У Чернівцях вантажним ліфтом, встановленим без дозволу відповідних служб у новозбудованому приватному триповерховому будинку, смертельно травмовано дитину.

Як повідомили в прес-службі прокуратури Чернівецької області, трагедія сталася 26 березня, - пише Кореспондент .

10-річного сина будівельника, який проводив завершальні роботи на будівництві будинку, затисло ліфтом під час підйому з підвального приміщення на перший поверх. У результаті отриманих травм хлопчик помер на місці.

Вантажний ліфт, який служив для підйому вантажів з підвалу на перший поверх будинку, за попередніми даними, був встановлений і експлуатувався без належного документального оформлення.

Прокуратура Першотравневого району Чернівців порушила кримінальну справу проти приватного підприємця, який влітку минулого року почав будівництво будинку, в якому встановлений ліфт, і який до цього часу не зданий в експлуатацію належним чином, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 275 Кримінального кодексу України (порушення правил безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівельних споруд).

Як повідомлялося, вісім осіб отримали травми 24 березня в результаті падіння з 5 поверху ліфта в Севастопольській міській лікарні № 1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus