USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лісник застрелив хлопця на пожежній вежі

21 Грудня 2009 10:58
Рокитнівський районний суд сусідньої Рівненської області розпочав розгляд кримінальної справи проти лісничого Миколи Пивоварова. Йому інкримінують навмисне вбивство 16-річного Вадима Трохимука із мисливської рушниці.
 
Трагедія трапилася в червні поблизу села Біловіж. Микола Пивоваров обходив лісові угіддя. Побачив, що на пожежну вежу забрався незнайомець. Замість того, щоб гукнути і змусити хлопця злізти з вежі, лісівник звів курок карабіну. Через оптичний приціл рушниці бачив, хто там є. Проте, не вагаючись, вистрелив у бік незнайомця.
 
Куля пробила одну з дошок вежі та влучила хлопцеві під око. Поранений Вадим кричав від болю. Почав стікати кровю і невдовзі помер.
 
На допиті лісничий переконував, що трагедія сталася випадково. Мовляв, він стріляв у птахів. А куля випадково влучила в хлопця. Прокурори порушили кримінальну справу за фактами перевищення службових повноважень та убивства з необережності.
 
Розслідування справи закінчилося. Підозрюваного утримують під вартою. І сьогодні Рокитнівський районний суд вирішує долю підсудного. Одночасно з навмисним убивством лісівнику інкримінують перевищення службових повноважень, - пише Рівне вечірнє.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 21 Грудня 2009 11:39
птахи чи ні, навіщо взагалі стріляти. а про мирні переговори лісничий ніколи не чув? заробив біду на свою голову! а про рідних убитого не подумав? як їм тепер!
Таня Показати IP 24 Грудня 2009 10:44
Нечувана жорстокість мало того що вистрілив, так ще й допомоги не надав. Видно по тому духу забракло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus