USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Літак із 38 людьми на борту розбився в Аргентині

10 Грудня 2019 08:14
Дорогою до Антарктиди спершу зник із радарів, а потім зазнав катастрофи літак військово-повітряних сил (ВПС) Чилі. На його борту перебували 38 людей.

У пресслужбі ВПС Чилі повідомили, що наразі триває пошук тих, хто вижив, пише 24 канал з посиланням на ТАСС.

Зазначається, що зв'язок з повітряним судном обірвався приблизно через годину після вильоту з авіабази в місті Пунта-Аренас. Прямував літак на чилійську антарктичну базу імені президента Едуардо Фрея Монталви.

На борту Hercules C130 перебувають 38 осіб, з яких 17 є членами екіпажу, 21 - пасажирами. Літак перевозив персонал для обслуговування нафтопроводу.

До пошуків літака залучені військові і рятувальники.

За інформацією відомства, минуло 7 годин після того, як вони втратили контакт з літаком Hercules C130. Тому тут вони вважають, що авіасудно зазнало краху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus